perjantai 27. marraskuuta 2015

Eteisen ja kuistin joulutunnelmaa


Vuosia sitten olimme kävelyllä mieheni kanssa, kun meillä ei ollut vielä perhettä, ja näin eräässä talossa jouluvalot kuistin katonrajassa. Silloin päätin, että joskus on sellaiset minullakin. Niinpä ostin jälleen yhden Tähtitaivas-sarjan ja laitoin sen kuistille.


Vieläkin yhdet mahtuisi...ehkäpä vielä kyttään jotakin tarjousta, josta niitä saisin edullisesti. Voisi olohuoneen puolellekin viritellä! No, nyt sama sarja kulkee portaikossa ja kuistilla. Lisäksi toin varastosta eteiseen vanhan, mieheni entisöimän puutuolin, jonka päälle laitoin Ikean pitsikynttilän. Vaikka kynttilä on hieman etäämmällä eteisessä, se on silti paloturvallinen, koska näemme sen suoraan olohuoneesta ja sytytämme vain silloin, kun olemme alakerrassa. Laitoin tuonne portaikon alle korin päälle myös viime vuonna valkoiseksi maalaamani ison talon, joka on hakenut paikkaansa jo monena vuonna. Tuolla se ei ole tiellä ja antaa säihkettä portaikon alle.
Kuistin valojen takana häämöttää pihamme joulukuusi tuoden lisää joulutunnelmaa.


Pekka-poro sai tämänvuotisen, ruskean koristelun ylleen. Tähden kaulaan löysin Lidlistä.Tykkään eteisen ja kuistin tunnelmasta, koska pidän erityisen paljon valosarjoista. Oikeastaan voisin vuorata koko kodin niillä ja unohtaa kaikki muut koristeet! :-)


4 kommenttia:

 1. Kaunista ja onneksi valoilla saa paljon tunnelmaa tähän niin mustaan aikaan :) ei sitä paljon muuta joulukoristeita tarvi viritelläkään kun saa tunnelman aikaiseksi. Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä minustakin enemmän on enemmän, mitä tulee valosarjoihin....meiltäkin lumi lähti, vaikka sitä ehti olla jo melkein viikon. Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Kaunista <3 On ihana, kun valoilla saa niin paljon aikaan. Ne luovat niin paljon tunnelmaa, näissä on todella kaunis sävy! Tuo Ikean pitsilyhty on myös todella kaunis. Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Minä aina yritän löytää näitä kellertäviä valosarjoja, niissä on kynttilän sävy. Kiitos samoin!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!