sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kuusi, ruusu ja kaikki ihanat valot


Oi kuusipuu, oi kuusipuu....sun lehväs uskolliset! Sepä laulu tuli mieleen, kun jälleen kokosin kuusipuumme tai siis joulumäntymme olohuoneeseen. Uskolliset ovat olleet nämä oksat ja lehvät, koska ne eivät käytännössä ole vahingoittuneet lainkaan näiden vuosien aikana. Tämä ostettiin aikoinaan Clas Ohlsonilta, ja se on edelleen minusta valtavan kaunis. 



Tänä vuonna laitoin perussetin eli valkoisten ja hopeisten lisäksi tämänvuotista teemaa eli juuttinauhaa, aitoja isoja kuusenkäpyjä sekä ompelemani pehmeät ruutusydämet. Mukana on myös uusin ihastus eli tänä vuonna ostettu kauris-pallo Stockmannilta. Ostan yleensä yhden joka vuosi, ja tämä oli tämänvuotinen ihanuus. Voi että, se on varmaan kaikkein kaunein pallo minun mielestäni. :-) Pikkuisen säälittää jo itseänikin ompelujälki pehmosydämissä, mutta ei saa olla liian täydellistä...






Alakerrassa on nyt monta, monta valonauhaa, ja pimeällä ne ovat aivan ihanat. 




Purin ikkunan edessä oleen hyllykön kahteen osaan, ja toisen sijoitin eteiseen. Se sopiikin siihen minusta vallan mainiosti ainakin joksikin aikaa. 



Jouluruusun ostin ja ajattelinpa, että enempää joulukukkia ei edes tarvita. En osta enää edes tulppaaneja, vaan koristan joulupöydän pihamme tuijan oksilla ja kynttilöillä sekä valonauhalla. Siitä tulee kaunis sellaisenaankin. Minulla ei ollut sille ruukkua, mutta käänsin ruskean paperisen mainoskassin nurin päin ja laitoin sen ruukun suojaksi.



Nyt vielä pari päivää töitä ja loma odottaa. Paljon ei tarvitse enää tehdä, mutta sauna odottaa juuri nyt kuuraajaansa!  

6 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina!