torstai 23. marraskuuta 2017

Olohuoneen uudet tapetit


Syksyllä pähkäilin kovasti olohuoneen uutta tapettia, ja loppujen lopuksi päädyin lopulta tähän pienikuvioiseen, vaaleaan ja himmeästi hohtavaan tapettiin. Sen sävy on ihmeen ruskea kun katsoo auringonvalossa, mutta pohjoisen puolen huoneessa tämä on ihan hopeinen. Tapetin kuvio ei vilise silmissä, se ei ole kukkakuosinen ja toimii erinomaisesti nykyisen sisustuksen kanssa yhteen. Nyt sain kaipaamaani vaaleaa ja modernia ilmettä! Kummasti se tämäkin puutalo taipui vähän erityyliseksi kuin aiemmin. Nyt olisi haaveissa uusi nojatuoli ja vähän vaaleampi ja vähemmän massiivinen sohva, mutta näillä mennään nyt. On sitten taas joskus mukava uudistaa olohuonetta ja saada utta ilmettä.



Olohuoneen seiniin en lopulta päätynyt tässä vaiheessa laittamaan mitään muuta kuin nuo valkoiseksi maalatut poronsarvet. Aiemmin olohuoneen nurkassa ollut kuvakollaasikin lähti, ja tilalle maalasin siistin valkoisen seinän. Toistaiseksi mennään näin, ilman tauluja ja julisteita. Jos myöhemmin tuntuu siltä, niin sitten laitetaan jotain kevyttä ja ilmavaa. Tokei seinät tuntuvat vähän tyhjiltä nyt, mutta toisaalta nautin siitä, että on puhtaan ja raikkaan näköiset seinät. :-)

Joulua on olohuoneessa nyt ripauksittain, koska haluan senkin pitää tänä vuonna raikkaana. Risutähti, jouluvalosarjat, kuusikoriste ja kynttilät riittävät. Lähempänä joulua ostan olohuoneeseen sitten joulukukkia. Jouluisia koristetyynyjä kyllä voisi hankkia muutaman, nekin mieluusti valkoisia ja raikkaita. Joulukuusen paikka on vielä hakusalla, voi olla että laitamme sen portaikon alle. Iltaisin tietysti sytyttelen kynttilöitä, joilla saa ihanaa tunnelmaa. <3

RIsuja voisin kerätä johonkin ja koristella niitä. Sitä vain mietin, että vieläköhän risuja löytyy, kun lunta tulee vaakatasossa. Tänään pyryttää ihan kunnolla. 


Eilen leivoin jääkaappiin jääneistä kermaviileistä piparkakun makuisen kuivakakun. Siitä tuli ihan maukas, ja näkyi uppoavan myös perheen nuorisoon. :-)


Hei olettehan huomanneet, että Lidlissä on ensi maanantaina joulupuseroita myynnissä? Semmoinen pitää ehdottomasti saada!

4 kommenttia:

  1. Raikas uusi tapetti ja muutenkin nättiä, seesteistä. :) Kakkukin näyttää hyvältä, vaikka itse en niin kuivakakkujen ystävä olekaan. Poikkeuksena tästä kyllä sitruunakakku. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, rauhallinen ja seesteinen olo on itsellänkin. :-)

      Poista
  2. Hei tulin vierailulle. Selailin vähän laajemmin sinun blogiasi. Sinulla on kiva blogi ja kaunis koti mitä olet sisustanut hyvällä maulla. Olet aika taitava käsistäsi. Minäkin olen alkanut vähän jo joulu valojen laitolla sisätiloihin. Kun laittaa vähän kerrallaan on tunnelmaa pidemmäksi aikaa. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin. Hyvää loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nila! Kaunis kiitos sanoistasi. Käyn ilman muuta vastavierailulla. <3

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!