torstai 21. marraskuuta 2013

Toivelista joulupukille

Viime vuonna tein aikamoisen kalliin listan joulupukille, kun ideana oli tehdä lista kaiken maailman unelmista. Nyt ajattelin pitäytyä hieman pienemmässä mittakaavassa. Jospa pukki kuulisi nämä toiveet ja toisi yhden näistä? Voi tosin olla, että me vanhemmat päätämme olla ostamatta lahjoja toisillemme, mutta siis joulupukkihan onkin eri asia...

Lapset eivät voi ymmärtää, että lahjat ovat oikeasti meille vanhemmille hyvin yhdentekevä asia joulussa. Paljon tärkeämpää on hiljentyä jouluun, sen sanomaan, tuoksuun ja tunnelmaan. Minä voisin olla ilman lahjoja, kunhan saisin kuusen, kynttilöitä ja suklaata. :-)

Silti oli hauska tehdä listaa lahjoista kerrankin ajatellen vain minua itseäni. Pitkä lista siitä sitten tulikin!

1. Kaksi kirjaa

Romaani rakkakudesta, äitiydestä ja uskonnosta. Oulun kaupunginkirjastossa tällä kirjalla on pisin jono koko kirjaston historiassa. Haluaisin lukea sen ja perehtyä aiheeseen, joten joulupukin säkistä se olisi mukava löytää. 


Olga on niin ihana! Olgan koti on niin ihana ja kaikki häneen liittyvä on niin ihanaa. Kuulemma myös hänen kasvisreseptinsä, joten tämän keittokirjan ottaisin mieluusti.



2. Urheilukerrasto

Olen kova palelija ja vasta nyt olen tajunnut, että minä oikeasti tarvitsisin kunnollisen urheilukerraston. Niin kävelylle kuin laskettelurinteeseenkin. Aina palelee kun ei ole tämmöistä alla. Ei mustaa  eikä poolokaulusta tälle mamille, kiitos!



3. Neulepusero

Tämä pusero olisi kyllä tosi sievä ja sen värinen, että tulisi käytettyä. Löytyy Espritin mallistosta.




4. Hemmottelua

Milloinkahan olen käynyt kasvohoidossa viimeksi? Varmaan viisitoista vuotta sitten. Olisipa ihana saada joku kuivan ja rypistyvän ihon tehokasvohoito. Vaikkapa tämä Virpi Väisäsen hoito: MD MOISTURE TREATMENT – kasvohoito kosteusköyhälle, kuivalle ja kiristävälle iholle  (1-1,5 h). Kyllä tulisi tarpeeseen kiristävälle iholleni.



5. Lämmin pyjama

Tahtoisin jonkun ihanan, suloisen pyjaman. Vaikka tämmöisen, jossa on rusetti ja pehmoiset housut ja puserossa perhonen. Nämä löytyvät Stockmannilta.




6. Jumppavarusteita

Iloisenväriset kengät, toppi ja housut pistäisivät puntit nousemaan taatusti reipaammin kuin ennen! 

7. Kunnon talvikengät

Kunnolliset jalassa ja söötinnäköiset. Vaikkapa tämmöiset. Nämä saa Zalandolta.



9 kommenttia:

  1. Tuo Olgan kirja voisi olla kiva! Meillä on äitini kanssa tapana ostaa toisillemme lahjaksi lahjakortti kauneushoitolaan - viime vuonna olin ollut erityisen kiltti ja sain hemmottelupaketin, jossa oli kasvohoito, manikyyri ja jalkahoito <3 Heh, muut aina toivoo lämmintä pyjamaa - mulla sen pitää olla polviin asti oleva, hiaton yöpaita ;)

    VastaaPoista
  2. Aikas kivoja lahjatoiveita, voisin samaiset lahjat toivoa itsekin : ) Minulla tulisi varmasti myös piiiitkä lista, jos sellaisen rustaisin, on niin paljon kaikenlaista ihanaa. Lisäilin tämän jouluisen blogisi osoitteen joulublogilistalleni : )

    VastaaPoista
  3. Et turhan vaatimaton ole toiveinesi. Minä olen tullut siihen tulokseen, etten tarvitse joululahjoja. Mies ja lapset haluavat jotain laittaa, mutta eniten haluaisin aikaa, rauhaa, lämpöä, sopua ja läheisyyttä. Tietty hyvää ruokaa, leivonnaisia ja maltilla makeisia.
    Itse kyllä olen lahjat jo aikalailla hankkinut. Ihan siinä maltillisessa määrässä en ole pysynyt.
    Kortit on tehty, 73 kappaletta.
    Noista toiveista vielä...
    Rauhalan kirjan olen lukenut. Ihan niin ihmeellinen se ei ollut, kuten hypetyksestä voisi päätellä. Toisaalta on sääli, jos joku muodostaa kuvansa sen perusteella. Se on aika suppea ja ankea kuvaus, mutta varmaan voisi olla tottakin. Itse olen elänyt tuon liikkeen piirissä elämäni, mutta monia kirjassa mainittuja asioita en tunne/tunnista.
    Urheilukerrasto on aivan pakollinen, mutta ostan ne mieluiten itse. Kenkiä en voisi kuvitellakaan joulupakettiin. Tosin kenkäkauppaan voisin mieheni maksumieheksi ottaa.
    Yökkärit on aina tarpeellisia ja monta mieluista olen lahjaksi saanut.
    Mun suosikki kauneushoitola on ME-hoitolat, joissa käytetään luonnonkosmetiikkaa.
    Itse asiassa sellaisen voisin toivoa ja lisäksi Armanin tuoksun, tietty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tosiaan, viettäisin jouluni ihan onnellisena ilman yhtäkään lahjaa. Todennäköisesti näin myös tehdään, koska miehen kanssa ei sillä tavalla välitetäkään lahjoista. Katsotaan nyt jos toisillemme yhdet paketit ostetaan. :-) Tunnelma ja villasukilla hipsiminen on parasta!

      Poista
  4. Minäkin tykkään vain pyjamista, ja pyjamapaidassa pitää olla pitkät hihat. Sitte ku sitä pitää mökillä talvella, niin ei kädet palele niin paljon, jos ne ei ookaan yöllä peiton alla heh heh.

    On pakko myöntää, että en pidä Olgasta yhtään. Sen koti on ihan kiva, mutta en jaksa katsoa enkä kuunnella sitä enkä sen lapsia.

    Ja olin ymmärtävinäni, että tämä joululahjalistasi on kokoelma erilaisista vaihtoehdoista, eikä niin, että tulet saamaan nämä kaikki. Käyttökelpoinen lista on aina kätevä olla olemassa!!!

    VastaaPoista
  5. Moikka! Mistä tommoset punaset urheilupöksyt löytyy? Tosi makeen! :)

    -Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pojat kun en enää muista itsekään... :-D Jostain googlettamalla ne löytyi...olivatkohan sanoilla fitness housut tai fitness pants tai jotain. Pahoitteluni!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!