sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tomusokeria ulkona ja sisällä


Luonnon lumitykki, se tuli ensimmäisenä mieleen kun aamulla herättiin. Ihan kuin jollakin olisi ollut pieni lumikuorrutuskone, jonka kanssa olisi kulkenut ulkona: kaikki oli ihanassa huurussa! En malttanut aamupalaakaan syödä, vaan lähdin saman tien koiran kanssa lenkille metsään. Mikä rauha ja kauneus! Lisäksi nyt voi rauhassa tepastella hiihtoladuilla, koska lenkkeilijät eivät juokse lumessa ja latuja ei vielä ole vedetty. 





Iltapäivällä teimme ensimmäiset piparkakut ja tortut, tällä kertaa valmistaikinasta.Samalla soitimme Michael Bublén joululevyä alusta loppuun saakka vaikka kuinka monta kertaa. Lempparibiisiksemme nousi tänään Feliz Navidad. :-)

Päälle ripottelimme sateenkaaren väristä sokerimurua, jota löysin lähikaupasta. Täytyy myöntää, että ei niistä kovin kummoisen näköisiä tullut. Tässä esimerkki etanasta, jolla on huulipunaa. 



Joulutortut, nam, ne ovat suosikkejani. Isolla hillopläjäyksellä kiitos! Nautimme näitä glögin kanssa ja olipa ihanan jouluista tunnelmaa...



Ensi viikon agendalla on joulukalenterin löytyminen, sitä näet ei ole minulla eikä pojalla vielä. Paljon kimalletta ja enkeleitä, siinä on suunnitelma omaan joulukalenteriini! Viikon päästä on jo joulukuu. <3

7 kommenttia:

  1. Joulutortut ovat minunkin suosikkejani. Ostan työpaikaltani laatikollisen valmiita (raakoja) joulutorttuja, ja paistan pellillisen kerrallaan. Ovat tosi hyviä.

    VastaaPoista
  2. Kauniit talviset maisemat:) Tänne oli yön aikana satanut paljon lunta, heti tulee jouluisempi fiilis. Toivottavasti nämä lumet sulaa vasta keväällä:)

    VastaaPoista
  3. Pahoin pelkään, että ensi viikoksi on luvattu taas vesisadetta...tällaisen maiseman soisi pysyvän kevääseen saakka tosiaan!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia. Minäkin olen tänään nautiskellut valkoisesta maisemasta.

    VastaaPoista
  5. Voi miten kaunista teilläpäin onkaan. Meillä on maassa vain ihan hitu jotain valkoista.

    VastaaPoista
  6. oh so christmassy! miss snow!
    http://jouluootus.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!