maanantai 15. lokakuuta 2012

Tervetuloa uuteen joulublogiini

Löysit tiesi tänne - olet sydämellisesti tervetullut! Joulublogin pitäminen on ollut mielessäni jo pitkään, ja tänä vuonna päätin sen perustaa. Tarkoitukseni on, että tämä joulublogi elää tästä päivästä tämän vuoden loppuun saakka, koska ei liene syytä keväällä ja kesällä sitä päivittää.

Olen aina rakastanut joulua, aivan pienestä tytöstä saakka. Joulussa on niin ainutlaatuinen tunnelma ja lumovoima, että sen voimalla jaksan vuoden pimeimmän jakson. Se tuo valoa silloin kun sitä on luonnossa vähiten. Tässä blogissa käsittelen joulukoristeita ja somistamista, jouluruokia ja -leivonnaisia, joulukukkia, joulukuusia, joululauluja...kaikkea mitä joulu tuokaan tullessaan!

Ensimmäinen postaukseni liittyykin kukkiin: kukapa arvasi, että kuukausi sitten multaan pistämäni amaryllis kukkisi jo nyt...70 päivää ennen jouluaattoa. Tilasin sipulin hyötykasviyhdistyksestä ja hoidettuani sitä (käytännössä sitä ei siis hoideta vaan laitetaan vain multaan kastelematta) se rupesi kukkimaan nyt. Kaunishan se on! Pitää ostaa sitten leikko-amarylliksiä jouluksi...Tästä se lähtee, haparoiva ajatus joulusta ensin...kynttilöitä, lämpimiä läikähdyksiä mielessä. Mutta ei ihan vielä. Nyt tunnustelen fiiliksiä ja nautin myös syksyn omasta tunnelmasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!