lauantai 27. lokakuuta 2012

Tunnelmointia lyhdyin ja kynttilöin

Kynttilät ja lyhdyt palavat meillä nyt joka päivä - juuri nyt on niiden aika kun on pimeintä. Kynttilöitä on myytävänä kaikissa sateenkaaren väreissä, metalliväreissä, raidallisena ja kuviollisena...ja aina palaan valkoiseen. Minusta valkoisen kynttilän valo on kaikkein kaunein, ja paras kynttilä kaikista on valkoinen perinteinen Havin kruunukynttilä. Se palaa tasaisesti valuttamatta ja antaa kauniin valon. Lyhdytkin talossamme ovat lähes kaikki valkoisia. Yhdet jouluvalot roikkuvat olohuoneessa, ovat olleet siellä jo kesästä asti...ehkäpä kohta on jo valkoisten ikkunatähtien vuoro?

Tämän kynttilähurrikaanin ostin eilen Tiimarin alennusmyynnistä. Kaikki lyhdyt olivat -20 % alennuksessa, joten tälle jäi hintaa vajaa kahdeksan euroa. Pohjalla pikkukiviä. Vieressä on joskus aiemmin Tiimarista ostamani harmaa metallinen kynttilänjalka, jossa tykkään polttaa niitä kruunukynttilöitä.

Tänään sain toisen huurrelasisen Kivi-tuikun, josta olen pitkään haaveillut. Maitolasi on ollut minusta aina se kaunein lasi! Tuo vihreä Kivi-tuikku sopii nyt hyvin tulevaan teemaväritykseen.


Tämä kynttilänjalka on parin vuoden takaa Ikeasta.

Tässä Halpa-Hallista ostetussa lyhdyssä on merellistä fiilistä. Ainoa paha puoli siinä on, että kynttilä kuumenee tosi paljon sen sisällä, joten se aika pian sulaa kokonaan pelkäksi steariiniläjäksi.

Ulos ostin Prismasta valkoisen korkeanmallisen lyhdyn. Oikealla on takan vieressä roikkuva lyhty, joka on vähän kuin kelopuusta tehty. Sain sen anopiltani muutama vuosi sitten.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!