sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Vähän valoa, lämpöä, glögiä ja ensimmäinen joululaulu


Tänään tulimme väsyneinä kotiin viikonlopun reissusta. Emme jaksaneet purkaa yhtäkään kassia, sen sijaan sytytimme takkaan tulen ja kävin ulkoilemassa koiran kanssa. Samalla vein takapihalle vanhat jouluvalot, jotka ovat palvelleet jo varmaan viisi vuotta. Olen Loiste-sarjaan ostanut monta kertaa myös varalamppuja, mutta nyt oli jo niin pitkä pätkä pimeänä, että varalamppuja olisi pitänyt ostaa kymmeniä paketillisia. Niinpä päätin, että ostan talon etupuolelle uudet jouluvalot ja käytän näitä takapihan puolella niin kauan kuin niissä vain yhtään valoa palaa.

Sytytimme takkaan tulen ja lämmitin glögiä. Kävimme saunassa. Sotkuja en edes jaksanut miettiä, sillä kaikki oli purkamatta ja koti sotkuinen. Minä vain luin kirjaa, join glögiä ja lämmittelin takan ääressä. Eikö sekin ole joulun hengen mukaista, että antaa itselleen rauhaa ja luvan vain olla ja levätä.


Tässä teillekin ensimmäinen tunnelmoimani joululaulu, Club for fiven Maa on niin kaunis. Ensi viikolla ajattelin ostaa Club for fiven joulukonserttiin liput miehelleni ja minulle. <3

Lepoa ja rauhaa sinullekin. Jaksellaan tässä kaamoksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!