lauantai 1. lokakuuta 2016

Tex mex -synttärijuhlat


Eilen vietimme esikoisemme 15-vuotisjuhlaa. Ajatella, viisitoistavuotias! Vastahan sitä itse oli viisitoistavuotias....tai sitten ei. Koska poika ei halunnut enää perinteisiä kakkukestejä, päätimme järjestää juhlat illalla ja tarjota vieraille tex mex -ruokaa eli tortilloja ja tacoja eri täytteillä. Meillä oli kana- ja jauhelihatäytettä, salaattia, papu-sipulilisuketta, itse tehtyä guacamolea sekä valmista salsaa, juustoraastetta ja kermaviiliä sekä chilikastiketta. 



Jälkiruuaksi teimme uunissa lämpimiä kaneli-siirappihedelmiä jäätelön kera sekä suklaakeksejä. Ensimmäinen kerta ikinä, että en leiponut mitään syntymäpäiväjuhliin! Ja mukavaa vaihtelua kyllä oli. Ei juhlien aina tarvitse olla samanlaisia!


Koristeiksi olin tilannut muutaman tex mex -aiheisen paperinauhan, ja loput koristeet hain joko luonnosta (syksyn oksia) tai tein lahjapaperista. 



Yllätyksenä olimme ostaneet pojalle jättikokoisen kaktus-pinjatan, joka saatiin niin pian rikki, etten oikeastaan ehtinyt edes kuvaamaan sitä. Vieraista pienin jysäytti sen niin komeasti rikki, että glitteri lensi pitkin lattioita.

Onnea vielä ihanaiselle teinillemme! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!