tiistai 17. marraskuuta 2015

Uudet jouluvalot pihalle

Nyt rupeaa äiti riittämään, totesi meidän 11-vuotiaamme ja katsoi minua tuimasti. Hän oli juuri katsastanut pihaamme ostetut uudet jouluvalot. Hei meillähän on vain kolme sarjaa! Enemmänkin mahtuisi...ja mieli tekisi. Mutta ehkä sitten taasen ensi vuonna lisää. :-) Rakastan näitä kirkkaita valosarjoja ja unelmani olisi laittaa niitä joka ikiseen pensaaseen ja puuhun, mutta kaikkea ei millään voi kerralla hankkia.


Tällä kertaa tosiaan ostin Anttilan ja Kodin1:n myymää Anno-valosarjaa, joka osoittautui edulliseksi ja hyvänväriseksi. En halua liian valkoisia ledejä, ja nämä olivat mielestäni mukavan lämpimänsävyiset. Ostin aiemmin potkukelkkaan 40 valon valkojohtoisen setin, ja nyt ostin kaksi 120 ledin nauhaa tummalla johdolla. Ne sopivat paremmin pernsaisiin ja puihin.


Yhden laitoin meidän oven edessä olevaan norjanangervoon, ja toisen valosarjan viritin meidän pihakuuseemme, joka onkin saanut komeasti pituutta ja leveyttä vuosien aikana. Sehän näyttää oikein hienolta kuuselta jo! Toivotaan, että nämä valosarjat ovat kestäviä, ettei tarvitsisi ensi vuonna taasen uusia ostaa. Parissa kuvassa näkyy naapurin puolella oleva kaunis joulupuu, joka näkyy ihanasti myös meidän pihallemme. :-) Tässä vielä kuvat pimeällä. Tulisipa lumi pian takaisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!