sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Vihreä päivä


Pidin perjantaina ekstra-vapaapäivän, koska koin itseni aika väsyneeksi. Ihana päivä kieltämättä toi voimia takaisin, kun sain viettää sen lekotellen ja ulkoillen. Otin tunnin päiväunet, kävelin metsässä ja kävin kirpparikierroksella. Eppu-koira ihmetteli lähistöllä asuvia hevosia. Onpa isoja koiria, se varmaan tuumi.
Täällä Oulussa ruska odotuttaa itseään, ainakin siellä missä minä asun. Koivuissa ja männyissä on ainoastaan keltaisia, tarkkarajaisia länttejä, mutta muutoin kaikki on vielä ihan vihreää. Vihreä on ehdoton lempivärini, joten omakin takkini on sopivasti kirkkaanvihreä!


Vihreää on myös meillä keväällä uusitussa työhuoneessa, johon laitoimme Lidlin valokuvatapetin. Jonkin verran sen laitto aiheutti päänvaivaa, mutta muutoin olemme siihen hurjan tyytyväisiä. Huoneessa paistaa nyt aina aurinko. Huone ei tosin ole mikään työhuone, vaan vaatteiden säilytyspaikka, Netflixin katselupaikka ja kirjanlukemispaikka. Mutta työhuoneeksi sitä nyt vaan kutsutaan, vaikka kaukana ovat ne ajat, kun siellä oli oikein tietokonepöytä. :-) Huoneeseen olen joskus haaveillut majoittavani vaihto-oppilaan.
Sen sijaan jouluksi tätä huonetta voi olla vaikea saada koristeltua, mutta kyllä minä visioin, että ostan tänne kirkkaanvihreän valosarjan. Voisi olla vinha, jos sen ihan virittäisi pitkin seiniä roikkumaan! Ja uusi lipasto suorastaan odottaa jouluvaloja ja -koristeita. :-)

Hyvää sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!