perjantai 26. elokuuta 2016

Lukunurkkaus ja syreenin toinen kukinta


Elokuista perjantai-iltaa! Mukavaa, että on taas viikonloppu aluillaan ja on taasen aikaa touhuilla kotona ja puutarhassa. Pitipä hieraista silmiään eräs päivä tällä viikolla, kun ulkona näkyi valtavasti violettia. Syreeni kukkii toiseen kertaan! En tiedä, onko se sen normaali tapa toimia, mutta ei se meillä alkukesän jälkeen koskaan ole uudestaan kukkia tehnyt. Kauniita ja tuoksuvia.Tänään saimme aloitettua konkreettisesti työhuoneemme sisustamisen, sillä hankimme sinne uuden tuolin. Tai no, tuoli ei ole uusi, vaan teimme upean löydön Tori.fi:stä, josta löysimme sen ja teimme erinomaisen diilin. Tuoli on käytännössä aivan käyttämätön. Huoneessa on ollut oikeastaan tyhjää sen jälkeen, kun lötsähtänyt ja likainen Ektorp-sohva lähti sieltä pois. Huoneessa on säilytetty lähinnä ulkokalusteena toiminutta puupenkkiä, eikä huone ole yhtään houkuttanut oleskeluun. Nyt saimme hyvän aloituksen, kun löysimme tämän mainion ja mukavan tuolin, jossa paraikaa muuten myös kirjoitan tätä blogitekstiäkin. :-) Myös verho vaihtui, aiempi verho oli ihan nätti, mutta sävyltään aika kellertävä ja sivuverhot peittivät näkymää ulos.

Myöhemmin tänne on tulossa vielä jonkinlainen iso lipasto sekä rahi, jonka mieheni aikoo itse tehdä vanerista. Minä sitten toimin päällystemestarina. 

Tästä taitaa tulla meidän perheen lempipaikka! 


3 kommenttia:

 1. Kaunista!💕
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Pirkan välissä oli tänään joululehtimainos ja siitä keksin kurkata, joko viime vuoden suosikkijoulublogissani odotellaan joulua, ja huomaan olevani myöhässä. Itse en fiilistele ihan vielä joulua mutta viimeistään isänpäivänä syttyvät ulkovalot. Aion kuitenkin poiketa aina välillä blogien sivuilla seuraamassa jouluvalmistelujen etenemistä. Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Ei minullakaan täällä vielä joulutouhut varsinaisesti ole alkaneet, mutta syksyä tunnelmoidaan kynttilöin ja valoin. Tervetuloa vain matkaan! :-)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!