maanantai 8. tammikuuta 2018

Kohti kevättä ja valoa


Unohdin kirjoitella tunnelmia jouluaatosta joululomalla, vaikka lomaakin oli erittäin ruhtinaallisesti. Uppouduin niin mökkeilyyn, elokuviin ja nukkumiseen, että blogi ei sitten lopulta ollutkaan ajatuksissani. Kunnes nyt!

Nyt joulu on jo riisuttu ja kevät on vähitellen mielessä. Olohuoneeseen olen tuonut vihreää väriä tyynynpäällisissä ja keittiöön puolestaan tuoksuvissa yrteissä. Viherkasveja tekisi mieli ostaa, samoin kuin jotain keväisiä kukkia kuten esikkoja. Kaiken kaikkiaan joulu on poissa mielestäni ja keväiset ajatukset valtaavat mielen. :-)

Joulu meni oikein ihanasti, tosin Eppu-koiralla meinasi tulla ongelmia herkkujen kanssa jo jouluaattoaamusta, kun se ahmi jouluherkkunsa maksalaatikon niin nopeasti, että sen vatsa täyttyi kaasusta. Säikähdimme kovin, mutta onneksi kaasu poistui sieltä mistä sinne menikin....jouluaatto meni hyvin perinteisesti ja mukavasti. Kirkko oli yhtä mukava kuin aina ennenkin, ja jouluruoka maistui taas niin mahdottoman hyvälle. 

Toivotan sinulle ihanaa, onnekasta vuotta 2018 ja hei, tänä vuonna nähdään taas! <3


2 kommenttia:

 1. Eksyin jotain kautta blogiisi kurkkimaan :)
  Ihanan näköinen koti teillä!

  Eppu koirasta tuli mieleeni meidän vanhempi koiramme, joka muutama vuosi takaperin kastroitiin. Se on tämän jälkeen ollut nälkäinen 24/7 ja varasti vastikään muutama päivä takaperin pöydältä pussillisen raakoja perunoita - sinne menivät parempiin suihin! Minä kun AJATTELIN tekeväni niistä tuokaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiva kun tulit, kiitos kehuistasi. Jatkan täällä taasen syksyllä. :-) Voi noita koiria.....toivottavasti ei tullut mahapuruja! :-D

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!