lauantai 23. joulukuuta 2017

Kukkia puutarhalta - sataa timanttilunta


Hujahdus vain, ja ollaan taasen aatonaatossa. Tämä on melkein se paras päivä koko joulussa. Kaikki on vielä edessä, tunnelma on huipussaan. Tänään oltiin heti aikaisin aamulla liikkeellä, ja hain tunnelmalliselta Aleniuksen puutarhalta joulukimpun ja punaisia amarylliksiä. Olipa siellä ihana joulutunnelma - ja niin paljon, mitä olisi vielä tehnyt mieli ostaa. :-) hellä olevasta K-supermarketista haettiin lohi, jonka laitan kohta suolaan. Kinkku pannaan iltapäivällä uuniin, jotta saamme makupaloja illalla tuoreen sinapin kera. Pienet tonttuilureissut kuuluvat myös tähän päivään, käymme lasten mummolassa ja serkkujen luona viemässä paketteja. Se on kyllä tosi mukavaa. Tyttömme on luvannut tehdä meille huomiseksi luumukiisseliä.Sitten, kunhan ilta tulee, tuomme taas patjat olohuoneen lattialle ja katsomme elokuvaa. Vaikka meillä on jo 180-senttinen lukiolainen ja yläkoululainen, on patjojen kantaminen yksinkertaisesti niin must meidän joulussa, että se tehdään! Aamulahjat sujautetaan vieläkin harmaisiin joulusukkiin. Lahjat vain ovat muuttuneet - aiemmin aamulahjat olivat askartelukirjoja, nyt sukkiin sujautetaan lupaus Spotify premiumista. Mutta se on mieleinen lahja! :-) 

Miten ihanasti rupesi satamaan lunta - kutsun tätä lunta timanttilumeksi, koska se kimmeltää niin ihanasti. Meillä on toden totta valkea joulu! <3


Oikein hyvää ja antoisaa joulua sinulle, lukijani! On ollut mukava tehdä taas tätä joulumatkaa. Laitan vielä tunnelmia aatosta joulun jälkeen.


...siks Luojan kiitosta laulamme vaan
Toi rauhan meille Herra taivahasta
ja puolestamme astui kuolemaan
Siis kansat kaikki, te kiittäkäätte Herraa
Oi jouluyö, sä lohtu ihmisten 

5 kommenttia:

  1. Ihana jouluinen blogisi saa mieleni herkistymään ja niin kauniit koristeet . Ihana joulunodotusta !

    VastaaPoista
  2. Ihanaa tunnelmaa ja yhdessäoloa! Siunattua ja levollista joulua teille kaikille! <3 :)

    VastaaPoista
  3. Niin uskomattoman kauniita talvikuvia. Aivan upeita :;)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!