sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Asuntovaunun talvista tunnelmaa


Meille hankittiin tänä syksynä asuntovaunu. Minä, joka en ikinä olisi arvannut asuntovaunuihminen olevani, sisustin ja varustin vaunua niin että yöuneni menetin! Olen ollut tästä todella innoissani. Testasimme karavaanarielämää nyt syysloman ajan ja vallan mainiostihan siellä viikon vietti! En tiedä, haluanko matkustaa sillä kesälomareissuja, mutta laskettelurinteen juurella se on verraton.

Löysimme juuri meille sopivan vaunun, johon tietysti ihan ensimmäisenä - ostettiin jouluvalot. Tai no, tunnelmavalot. Vaunussa oli sini-beiget tyynyt jo valmiiksi, joten niillä väreillä oli loputkin sitten sisustettava, vaikka sinisen ystävä en hirveästi olekaan. Silti rottingilla, täkeillä ja muilla tekstiileillä saimme vaunusta ihanan kodikkaan pesän perheellemme. Rottinkiset pallovalot ostin Kodin1:stä.

Tunturin juurelle saavuttuamme huomasin, että kaikilla oli jouluvalot vaunun etuosaan viritetyssä isossa karahkassa. No puun oksa piti meidänkin metsästä hakea ja siihen jouluvalot viritellä, kuinkas muuten! Omaksikin järkytyksekseni huomasin ostavani innoissani värilliset jouluvalot. Oikein kunnon neonsävyiset! Lapsista ne ovat todella hienot ja koska en ole ikinä suostunut värivaloihin kotona, niin annoin palaa tällä kertaa. Mitäpä tuosta jos vähän hassutellaan, kotona voidaan olla hillittyjä ihan tarpeeksi. :-)Sisälle ostin lyhdyn, jonka sisällä poltamme sähkötuikkua paloturvallisuuden vuoksi.


Kyllä meidän passaa täällä talvea ja laskukelejä odotella. Emme nyt ihan sentään joulua täällä vietä, mutta todennäköisesti viikon verran uudenvuoden tienoilla sekä useita viikonloppuja erityisesti tietysti kevätpuolella. Nytkin oli täysin jouluinen ja talvinen maisema.

3 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla seuraan asuntovaunuelämää. Itselläni ei ole juurikaan kokemusta asuntovaunuilusta, joten seuraavia postauksia odotellessa:)

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallisen kauniiksi olette kyllä vaunun sisustaneet. Ihana kuva tuo viimeinen :)

  VastaaPoista
 3. Enpä olisi uskonut, että Sinusta kehkeytyy asuntovaunuihminen. Hatunnosto siis. Minua ei ihan helpolla saisi talviaikana pikkuruiseen asuntovaunuun ja vielä laskettelukeskuksen asuntovaunuparkkiin. Hieno ja rohkea veto siis Teiltä.
  Ja noista värivaloista ei voi tykätä. Niin mauttomat ne on. Ja siksi niin hauskat.
  Mukavia hetkiä Syötteellä ja joulunodotusta.
  t. Sassuli

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!