sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syksyisillä synttäreillä


Poikamme 13-vuotissynttäreitä vietettiin eilen, ja vaikka ne nyt eivät varsinaisesti olleet jouluiset, niin tunnelmalliset ainakin. Niinpä vähän laitan tänne blogiinkin juhlista tunnelmapaloja. Syyssynttäreillä on mukava käyttää paljon kynttilöitä, ja melko turhaan ostin valkoisia ruusuja kun huomasin, miten kauniinvärisiä oksia omalta pihaltakin sai maljakkoihin.

Tarjosimme lohikeittoa ja itse tehtyjä sämpylöitä alkajaisiksi.


Kakkuina meillä tarjottiin sekä pojan toivomaa Real Madrid -kakkua että aikusempaan makuun olevaa mustaherukkahyytelökakkua. Poika puhalsi nämä ihan hetkessä yhdellä kertaa sammuksiin! Kuppeihin laitoimme kolmenlaista suklaata. 
Käytin käpyjä somisteina kynttilöiden kanssa - näitä isoja kuusenkäpyjä minä voin vielä hyödyntää joulukoristeinakin...ties vaikka spraymaalilla haalean vaaleanpunaiseksi värjättyinä!Mukavat juhlat ja kivoja vieraita, ei sitä muuta tarvita lokakuiseen viikonloppuun.3 kommenttia:

  1. Täältäpäs löytyi ihan sattumalta mukavan oloinen ja -näköinen blogi. Niin ne vain jouluiset ajatukset alkavat täyttämään mieleen syksyn edetessä

    VastaaPoista
  2. Olipa kauniita ja tunnelmallisia kuvia ja kakkuja! Meidänkin jalkapallofanit olisivat ilahtuneita tuollaisesta kakusta, mutta itseltä ei kyllä luonnistuisi. Käpyjä on tullut keräiltyä, ja hetihän ne tuli laitettua led-valojen kanssa esille :)

    VastaaPoista
  3. Oi, mitä herkkuja ja niin kaunista!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!