torstai 9. lokakuuta 2014

Kivoja printtijuttuja netistä jouluun

Netistä löytyy ihania printattavia juttuja, joilla voi piristää jo syksyllä kotiaan. Netti on pullollaan kaikenlaista askarteluohjetta, joita selailemalla saa kyllä hyvin aikansa kulumaan...tässä aluksi Pinterestin joulusivut minun makuuni.

Printtasin meidän eteiseen syyspiristykseksi hieman tähtiä. Nämä on printattu tuosta ensimmäisestä alla olevasta linkkivinkistä. Jonkin aikaa saavat tässä eteistä koristaa. 

Ilmaisia kirjaimia bannereiksi saa siis tältä sivulta. Minä printtasin ainoastaan tähtiä. Lisäksi on erikseen ohjeet bannerin tekoon.Tältä sivulta puolestaan löytyy mukava, metsäinen setti jolla voi printata vaikkapa lahjapakettien pakettikortteja.


Täältä voi tulostaa perinteistä, vanhanaikaista kuvitusta jouluun.Näitä printtejä voi käyttää vaikka lahjaksi annettavissa namipurkeissa tai pakettikortteihin.


Vielä ihastuttavat printtikirjaimet, joista puuttuu tietysti ä ja ö eli ei voi kirjoittaa "hyvää joulua", mutta senhän voi kiertää...sanomalla vaikka loistavaa joulua! :-) Täältä printtaan sitten vähän lähempänä joulua kauniimman viirin vaikka tytön huoneeseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!