maanantai 15. joulukuuta 2014

Hempeä joulukuusi


Lauantaiaamun paras hetki taisi olla se, kun olin lopultakin selvittänyt tämän joulukuusemme jokaisen oksan paikoilleen. Totta kai yhdessä välissä huomasin, että joku oksariveistä oli vääränkokoinen ja kaikki oikeasti siihen kohtaan kuuluvat oksat ovat selkäni takana. Tämä puu nimittäin rakennetaan oikeasti yksi oksa kerrallaan! No, lopulta oli kuusi koottu ja sain alkaa ripustella koristeita. 
Minulla on valko-hopeinen perussetti lasipalloja ja muita koristeita, jotka laitetaan kuuseen joka vuosi. Ne ovat olleet ostettaessa arvokkaita, joten en näe järkevänä että ostaisin joka vuosi uudet koristeet. Tähän perussettiin voi joka vuosi tuoda sitten jotain senvuotisen teeman mukaista koristetta. Tänä vuonna lisäsin kuuseen maalaamani joulupallot, pienet kullanhohtoiset kävyt sekä rusetit, jotka tein pitsinauhoista. Lisäksi laitoin kuuseen pari korvakoruani sekä kaksi rintapielikukkaa. 

Joka vuosi sitä jaksaa aina ihastella uudestaan, miten kaunis kuusi voikaan olla. Minä en tarvitse jouluuni mitään muuta kuin joulukuusen ja lomaa. Voin sitten käyttää ne lomapäivät istuen ja katsellen tätä kuusta. :-)

Hei ystävät, enää reilu viikko jouluun! 

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan kaunis kuusi! Ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista
 2. Oi, niin kauniita koristeita! Ja tiedän tunteen - kuusi ja lomaa riittää hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Upea kuusi! Kiitos muuten ihanasta blogista, joka kerta ilahdun kun huomaan uuden postauksen ilmestyneen. Antaa paljon inspiraatiota ja nousee omakin joulufiilis. :) Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos oikein paljon! Mukava kun olet tykännyt blogistani. Hyvää joulua! :-)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!