maanantai 14. lokakuuta 2013

Piparimuotti-inventaario

Sattuipa kerran, että emännällä meinasi tulla iso purkki liian täyteen piparkakkumuotteja. Olisikohan ne syytä käydä läpi? Piparimuotteja tulee osteltua tämän tästä. Kesälläkin! Joten niitä on kertynyt aikamoinen määrä. Useita toki käytän muutenkin kuin piparintekoon, kakkuhommissa nämä ovat myös verrattomia. Erityisesti pyöreät muotit. Katsotaanpa mitä purkki on syönyt.

Eläinmuotit

Tähän porukkaan on tunkua, ja perhe kasvaa koko ajan. Irlanninsetteri-muotin olen tilannut Englannista, dinon, krokon ja hepan ostanut nettikakkukaupoista ja ötökät ostin kesällä Lontoosta luonnonhistoriallisesta museosta (juu eihän sieltä muuta ole järkeä ostaakaan?). Pieni kala on kirpputorilta. Tässä ryhmässä tulee tappelu tietysti koiramuotista, joka on lastemme suosikki. Muista ei havaittavaa taistoa.Sekomuotit

Erikoinen porukka tämä. Ei mitään linjaa. Vasemmalla olevan kruunun olen saanut, sitten tuo kuu on ihan kohtuukiva. Viulusta tykkään, kun siihen saa kauniisti pursotukset jäljittelemään kieliä. Palapelimuotin ostoa ihmettelen vieläkin. Mitähän kävi silloin mielessä? Epämääräinen nelilehtinen kukka taitaa olla vanha Tupperware. Pienet tähdet ja lehdet olen tilannut kakkuhommiin Englannista. Punaiset pallot ja pilvi on kirpputorilta.Tämä setti on vuosia vanha Ikean muottirasia. Erityisen hyödyllinen on tuo iso pyöreä kiekko, samoin kuin pienempi pyöreä muotti. Sen sijaan omituisenmallisia kukkia on tehty vähemmän. 


Joulumuotit

Lopulta varsinaisia jouluaiheisia muotteja minulla ei montakaan ole. Ukkoja ja akkoja en ole tehnyt enkä edes possuja. Pitäisiköhän näiden palapeli- ja dinomuottien lisäksi olla niitäkin? :-D Ei minulla taida olla sitä perinteistä piparikukkaakaan, neliapila vain. No, onpahan tavoitteita taas!Muotit ovat kuitenkin vielä jonkin aikaa hyllyllä pyöreässä keksirasiassa. Käytetään niitä sitten vähän lähempänä. Kukko sen edessä taitaa vaihtua muuksi hahmoksi, jahka lähemmäs joulua päästään.1 kommentti:

  1. love cookie cutters. bought some great animals last season from ikea.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!