keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Lunta tupaan


Ostin tosiaan Helsingistä sisustuskaupasta tekolunta. Se näytti ihanalta liikkeessä, kimaltavalta ja valkoiselta ja sitä myytiin viiden euron pussihintaan. Tein siitä nyt itse asetelman pöydälle ja käytin lisäksi käpyjä. Tätä luntahan voisi käyttää ihan mihin tahansa, esimerkiksi purkkiin kynttilän alle tai ripotella juhlapöytään. Jos lumi näyttää käyttäytyvän siten, että sitä voi käyttää yhä uudelleen, taidan ripotella sitä jouluaaton juhlapöytään. :-) Ihanaa matskua tämä on, ei tahmaa eikä sotke. Varmasti saman ajaisi myös sokeri tai suola, mutta tämä on ihan selvästi puuterilunta! Joululunta, kun kimaltaa.Hieman lunta tuli myös keittiön verhon reunaan, johon ostin valkoisen pompulanauhan ja kiinnitin sen harsimalla. Pikku lumipalloja, ihan selvästi. Hypänneet meidän keittiöön. Tänä vuonna ripustin keittiön ikkunaan kranssin, sillä suuri paperinen tähti tuntuu aina olevan siinä vähän tiellä. Lisäksi sen ripustaminen ja jatkojohdon piilottaminen on aina ollut tuskaista teippipuuhaa. Tämä oli kätevä kompromissi.


Taasen joululta kaikki alkaa näyttää....ainakin pikku-pikkuhiljaa! <3

4 kommenttia:

 1. Tuota tekolunta minäkin haluaisin! Minkä merkkistä se on tai osaatko kertoa nettikaupan, josta sitä voisi tilata? Pampulat ovat tosiaan kuin pienoisia lumipalloja :-)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa tuo tekolumi - never heard before.. Ja niin kaunis asetelma ja upeat kuvat :)

  VastaaPoista
 3. En osaa yhtään sanoa, minkämerkkistä lumi on tai nettikauppaakaan, sillä epäilen, että tuo sisustusliike oli itse tilannut sitä somisteeksi liikkeeseen ja sitten myi osan tilaamastaan lumesta pusseissa asiakkaille. Voi olla että olen väärässäkin, mutta näin arvelisin asian olevan. Kysäisepä osoitteesta myynti@whiteonwhite.fi! Osaisivatkohan auttaa?

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallisia ovat jouluvirityksesi!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!