sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pikkujoulumatka Helsinkiin


Vietin ihanan viikonopun ystävieni kanssa Helsingissä, jossa vietimme tyttöjen pikkujouluja. Söimme hyvin ja kävimme lauantaina shoppailemassa sekä illalla baletissa. Aloitetaan kierros White on white -sisustusliikkeestä, johon olisimme voineet jäädä vaikka asumaan! Sisällä oli kovinkin jouluinen tunnelma jo, ja ihastuttavia asetelmia siellä sun täällä. 


Nuo yläpuolen maapallo-joulupallot jäivät vähän vaivaamaan...olisi pitänyt kuitenkin ostaa yksi! Pohjoisesta tulleet tytöt ostivat...mitäs muuta kuin lunta! Eli pussillisen kaunista kimaltelevaa tekolunta. Siitä teen eri postauksen. Lisäksi ostin pätkän kaunista nauhaa, jonka kieputin kranssiin. Kaunis kauppa.Sen jälkeen sitten kävimme tietysti Stockmannilla ja sen legendaarisella jouluosastolla. Kuvittelin sen vieläkin isommaksi, ja Oulun tapaan siellä oli paljon viimevuotistakin tavaraa tarjolla. Mutta olihan siellä runsaudenpula. Lopulta ostin järkevästi vain pienen rasian kiiltäviä käpyjä, jotka sopivat paitsi tämän vuoden, myös varmasti tulevien vuosien teemaan. Ei kannata ohimenevän teeman mukaan ostaa mitään valmiina kaupasta vaan tehdä se askarrellen.
Sen jälkeen menimme Indiskaan, josta ostin nämä paristolla toimivat tähtivalot, ovat kyllä mieleiset. Lisäksi löysin sieltä nätin punaisen mekon joulunajan rientoihin.
Loppuillan kruunasi lauantaina liikuttava, koskettava ja uskomattoman upea Lumikuningatar-baletti Kansallisoopperassa. Minä itkin kaiken sen kauneuden ja taituruuden edessä, olin todella vaikuttunut. Eräs kaunis balleria oli kuvattavana väliajalla. Jos sinulla on joskus mahdollisuus, käy katsomassa, suosittelen. Lasten kanssa tai ilman!Mukava oli laskeutua taas tänne pohjoiseen, jossa maa oli kuurassa. Ihana viikonloppu takana!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! Mulla tahtoo kaupoissa mennä joulukoristeet jotenkin aistien ylikuormituksen puolelle, enkä lopulta jaksa katsella mitään, mutta tälla lailla "kurkistuksina" tuli niin jouluinen fiilis!

  VastaaPoista
 2. What an inspiring post, my dear! Love the green cars!
  Have a happy time
  Elisabeth

  VastaaPoista
 3. Kauniit nuo Indiskan tähtivalot :) Ihanan tunnelmallinen viikonloppuretki ollut kyllä!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Ja todella ihanat tähtivalot!

  Milla

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!