keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Ikean joulu 2017


Meitä lähinnä sijaitsee Haaparannan Ikea Ruotsin puolella, jonne on reilun tunnin ajomatka. Joku tuttu totesikin, että meille Ikean-matka on aina vähän eksoottinen, ja jos sattuu Suomessa menemään Ikeaan niin oikein säikähtää, kun myyjät puhuvat suomea. No aina joku tuttu menee Ikeaan vähän väliä, joten tuotteita on kätevä tilata siskojen tai tuttujen kyytiin. Siispä tutustumaan Ikean tämänvuotiseen jouluun! Näyttää nimittäin hurjan samalta kuin minun ajatukseni tämänvuotisesta joulusta...ilmeisesti sisustuskaupat ja -lehdet muokkaavat ihmisten ajatuksia pikkuhiljaa ja jotkut asiat vain alkavat näyttää kivoilta ja näteiltä. Sitten hämmästyy kun lukee kuvastoa, että mistä ne tiesivät, että minä juuri nyt tykkään tällaisesta. Kana vai muna...

Joka tapauksessa Ikean joulu tänä vuonna näyttää tummalta, karulta ja vähän teolliselta - juuri sellaiselta, joka itseänikin viehättää. Vähemmän punaista, enemmän karvaa ja tummia sävyjä, oksankäppyröitä ja mustia kynttilänjalkoja. Taidankin kaivaa esiin vanhat poronsarvet, jotka tuunasin pari vuotta sitten.

(Kaikki kuvat ovat joulukuvastosta)

>> Ikean joulukuvasto 2017

Mikäli joku tuttu eksyy sitten Ruotsin puolelle ennen joulua, voisi ostoslistani näyttää vaikkapa tältä (hintojahan ei vielä tosin tiedä):

Tällainen kiva kudottu tyyny sopisi hyvin tähän vuoteen. Tässä hieman arveluttaa tosin teksti "duck feathers" - mitenkähän ne on hankittu?


Aika kiva matto olisi eteisessä.
 Varsin hellyttävä pikkukuusi - kuin oikean metsäkuusen pikkuveli!
Hieman pienempi moderni valokylä ei veisi niin paljon tilaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!