sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Joulukonsertin fiilistelyä joululeivonnaisten kera


Piirrän mielessäni lumisen maiseman perjantai-illalle 22.12., kun pääsemme mieheni kanssa joulukonserttiin vihkikirkkoomme. Joululoma on juuri alkanut ja aatto häämöttää parin päivän päässä. Pääsemme kuulemaan Suvi Teräsniskan Joulun henki -kiertueen kauniita säveliä. Ostimme juuri myöhempään konserttiin liput, sillä ensimmäinen oli jo loppuunmyyty. On taas, mitä odottaa! Ihana ajatus. Erityisesti viime vuosina olen oppinut rakastamaan Taivas sylissäni -joululaulua sekä tietysti suurinta rakkauttani Tulkoon joulu. Jouluyö, juhlayö on myös ihana, samoin kuin Maa on niin kaunis. Voi että! 


Kenwood ei poloinen saa nyt rauhaa, niin tohkeissani sitä olen käytellyt. Ja koska se ei mahdu kaappiinkaan, on sama pitää sitä pöydällä. Ja kun se on pöydällä, sitä on kätevä käyttää. Niinpä tein jouluunkin sopivia tosca-pullia Valion ohjeella. Niistä tuli oikein makoisia ja meheviä! Tein lisäksi rahka-murupiirakkaa. Ja okei, myös pipareiden ensisatsi kävi uunissa! Nimittäin ostin käsityömessuilta kolme uutta piparimuottia: luun, lumiukon ja poron ja pakkohan niitä oli kokeilla. Olen leiponut viime aikoina niin paljon, että pakastin meinaa tursuilla ja pitää vähän aikaa vissiin pitää väliä, että ehditään tuhota edelliset! Eppu on vain tyytyväinen, että piparikausi alkoi normaalia aikaisemmin - ne kun ovat sen suurinta herkkua. Ehkäpä niissä on makua tarpeeksi koiran mieleen!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! 


4 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen joulukonsertti! Harmi, kun ei tule meille päin. Rajaton onneksi kiertää lasjemmin Suomea, niin pääsee sinne fiilistelemään!

  Pojat näki tämän postauksen, niin heti tuli tilaus piparitaikinalle. Haluaisivat kylläkin syödä raakana. Ehkä kuitenkin paistetaankin. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä innolla odotan! Rajatonkin on upea. Ei kuule muu auta sinullakaan kuin ruveta pipareiden tekoon.😬

   Poista
 2. Rakastan joulukonsertteja, etenkin kirkkokonsertteina. Olemme myös jo ostaneet Suvi Teräsniskan konserttiin liput. Sitä tunnelmaa odotellessa! :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!