maanantai 23. lokakuuta 2017

Persoonallinen pillihimmeli


Persoonallinen on ehkä kaunis ilmaisu tälle pillihimmelille. Kuvittele mielessäsi herkkä, ilmassa lämpövirtojen mukana leijaileva painoton joulun kaunistus ja tsekkaa sitten tämä. Ei ehkä niin paljon herkkyyttä! :-D
Mutta ei se mitään. Tämä on nyt tällainen ja tänä vuonna. Pillit ostin Tigeristä (liian paksut) ja kiinnitin karhunlangalla. Käytin ohjeena tätä P.S. Putkeen meni -blogin ohjetta. Kärsivällisyyttä kun on annettu pikkulusikalla ja innostusta isommalla kauhalla, niin siinähän kävi juuri kuten kuopus totesi: Äiti ei sulla kestä tossa hermot. Eikä kestänyt. 
Siinä se nyt kuitenkin roikkuu kaikessa vinoudessaan ja pienuudessaan - en jaksanut tehdä enempää timantteja. Joku muu askartelu on mun juttu, kuten esimerkiksi vapaalla kädellä maalaminen lasiin, ja se onkin seuraava projekti! :-)

6 kommenttia:

 1. Onhan tuo ihanan hulvaton! 😂
  Meillä on nuorten myyjäisistä tuollainen, mutta vähän isompi ja "herkempi". Omat hermoni olisivat poksahtaneet jo ensimmäisessä timantissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulvaton on suloisesti sanottu. 😂 Joillekin on suotu hermoja enemmän kuin toisille!

   Poista
 2. ihanasti sanottu että pikkulusikalla kärsivällisyyttä ja isommalla kauhalla innostusta.jokaisella meillä on se mihin kärsivällisyys riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri. Jokainen on hyvä jossain - kumpikaan luonne ei oletoista parempi tai huonompi! ❤

   Poista
 3. Ihan samannäköistä kuin meillä viime vuonna! Tehtiin nimittäin myös noista Tigerin pilleistä ja olivat liian paksuja :D...Hyvin samanlainen oli lopputuloskin. Niinkuin silloin jo sanoin: Ihan hieno siitä tuli, kunhan katsoo riittävän kaukaa <3 Tänä vuonna saatetaan ostaa uusi tai sitten kokeillaan ohuempia pillejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muutkin tekee vähän sinnepäin! 😬

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!