keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Koriste vessapaperirullien hylsyistä


Nyt ollaan askartelun ytimessä! Nimittäin vessapaperirulla-askartelun parissa. Mikä voisikaan olla ekologisempi ja klassisempi materiaali? Aluksi vähän nauratti kun keräsin rullia, mutta tästä saattaa tulla jotakin mukavaa, kunhan hion tekniikan vielä paremmaksi. 

Eli ensin leikataan vessapaperirullat litistämisen jälkeen suikaleiksi, ja sitten ruvetaan tekemään oman maun mukaisia tähtiä tai kukkia. Näistä voisi osasta tehdä pienempiäkin, niin tulisi vaihtelua. 
Kuumaliimasin palaset yhteen, ja sen jälkeen molemmat puolet kastettiin tavalliseen liimaan ja sen jälkeen pari vuotta sitten ostamaani tekolumeen. Nättihän siitä tuli! Ainoa mitä jäin miettimään oli tuo paperirullan väri, että voi olla, että joudun kokeilemaan näihin valkoista spraymaalia. Sillä voisi tulla kauniita, kun ne olisivat valkoisia ja lumisia yhtä aikaa. Tai vaikka niitä ei kastaisi yhtään mihinkään. Eli jatkokehittelyyn menee.


Suunnittelin, että teen näitä niin paljon, että voin tehdä niistä olohuoneen ja eteisen väliseen oviaukkoon oikean tähtiverhon! Siinä sitä riittää sitten säästämistä hylsyissä. Täytynee valjastaa naapuritkin niitä keräilemään. 
11 kommenttia:

 1. Tosi nätti! Kiitos kun jaoit tämän vinkin. :) Voisin jopa itsekkin nyt innostua keräämään paperirullia ihan kunnolla että saisi useamman tähden tehtyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä tämä ihmeen kivannäköiseksi tuli, ei uskoisi mistä ja miten tehty. :-) Tästä kyllä jonkinlaista isompaa verhotyyppistä yritän alkaa tekemään.

   Poista
 2. Kiva idea, kiitos tästä! Tekee mieli heti alkaa testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä hurjan nopeaa toimintaa. Tuota spraymaalausta ajattelin kyllä tosiaan vielä kokeilla! Siitä voisi tulla nätti.

   Poista
 3. Olen nähnyt näitä netin syövereissä ja miettinyt että tulisikohan niistä niin hienoja kun itse rupeaa väkertämään. :D Kun olet kokeillut sitä spraymaalia niin laita kuvaa, ehkä itsekkin uskaltautuu sit kokeilemaan. :))

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo on kaunis myös "luonnonvärisenä". Pysyykö tekolumi hyvin kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellästi saa käsitellä kyllä mutta pysyy se! Sokeri voisi toimia paremmin. Miksei myös kiteinen sormisuola?

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!