sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Moderni seimi


No nyt on meillä ainakin sijaa majatalossa! Nimittäin noin kaksi vuotta sitten hankkimani seimen hahmot ovat lopultakin saaneet katon päänsä päälle. Viime vuonna jostain syystä en hoksannut mieheltäni pyytää apua ajoissa, joten joulukuussa oli jo myöhäistä mennä häärimään pakkasessa pihalle vanerihommiin. Nyt havahduin asiaan jo näin syksyllä, ja eilen mieheni teki piirustusteni mukaisen seimen vanerista. Sen jälkeen maalasin sen valkoisella maalilla.

Joskus mietin, että maalaisin hahmotkin värillisiksi, mutta jostain syystä pidän niistä juuri tällaisina kipsinvärisinä. Niille ei olisi ehkä sopinut ympäristöksi perinteinen ruskea talli, jossa on heiniä lattialla, joten päädyin suunnittelemaan pulpettikattoisen, modernin ja yksinkertaisen seimen. Minusta nämä hahmot sopivatkin tänne erinomaisesti! Alla muutama vaihekuva.


Vielä ei kuitenkaan ole joulukuvaelman henkilöiden aika olla esillä, joten pikku ystäväiset pääsivät takaisin vaatehuoneeseen huolellisesti pakattuna. Ennen joulua mietin, mikä olisi oikea paikka tallille - todennäköisesti laitan seimen johonkin yläkertaan, ettei se ole kulkutiellä ja siten vaarassa.

 

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan!

    VastaaPoista
  2. Vau! Tosi hieno kokonaisuus, sopisi omaakin kotiin tuollainen.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!