keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Viimeisen viikon puuhasteluja


Minulla alkavat olla joulutohinat aika pitkälle takanapäin, sillä lahjat on hankittu, kinkunkastike tehty pakkaseen, kuusi koristeltu ja suurin osa koristeistakin jo laitettu. Jouluaaton kakun tein myös tänä vuonna itse ja pakastin. Enää puuttuu kinkunhaku lauantaiaamuna sekä joulusiivous, joka jaetaan neljästään koko perheen kera. Teen listan ja jokainen saa sanoa siitä heti pari lempparityötä. Loput jaetaan sitten väkisin kaikille tasapuolisesti. Voi olla, että jos aika käy tylsäksi, teen pieniä Oreo-tryffeleitä, joiden reseptin löysin Annin uunissa -blogista.


Yhden piparkakkutalon tein ja kokeilin, osaisinko pursottaa niitä täydellisiä piparitaloja mitä olen nähnyt ja en näköjään pysty! Pikeeri ei ole koskaan tarpeeksi paksua eikä minulla taida hermotkaan kestää. Mutta tämä on ihan riittävä.


Tällä viikolla on enää pari työpäivää ja sen jälkeen koittaa ihana puolentoista viikon loma! Onpa kyllä kerrassaan mukavaa. Sunnuntaina ei enää kiire paina, silloin voidaan jo katsella vaikka koko päivä elokuvia.


Kuusi on tällä kertaa punavalkoinen ja kylläpä se onkin ihana. Jätin kaikki hopeiset pallot ja koristeet nyt laittamatta. Niiden aika voi tulla vielä. Mukana on Dubaista ostettu kameli ja tyttären tekemä tonttu, joka pääsee aina latvaan saakka.Lopuista joulupalloista tein tällaisen koristeen korkeaan maljakkoon valojen kera. Se on jostain syystä nyt ihan lempparini, niin raikas ja kimalteleva.Toivottavasti sinullakin joulunalusviikko sujuu leppoisasti.

7 kommenttia:

 1. Ihana piparkakkutalo! :) Ja muutenkin niin kaunista ja jouluisaa. Leppoisaa on täälläkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo valosarja maljakkoasa on kyllä kaunis koriste, meilläkin tehdään näitä

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuusi ja miten hyvällä mallilla sinulla on joulupuuhat. Minulla alkaa tänään loma ja pikku hiljaa alan tässä sitten touhuilemaan. Vielä pitäisi neuloa yksi villasukkakin pukin konttiin, auts! No, ehdin kyllä! Mukavaa joulun odotusta sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukan kutominen on yhtä aikaa varmasti myös rentouttavaa! Ehdit kyllä, tässä on vielä monta päivää aikaa. Mukavaa joulunodotusta!

   Poista
 4. Olen myös laittanut aina yhdet jouluvalot maljakkoon, niin kivan näköistä!

  Joulunurkkaus - Joulublogi

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!