sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Hieno aamupäivä ensimmäisenä adventtina


Olen ollut menossa koko viikonlopun, perjantaina oli esimieheni läksiäiset ja eilen illalla olin pitkään ystävien kanssa Raahessa joulukonsertissa. Silti halusin aamulla tänään nousta ajoissa ja lähteä tuomiokirkkoon ensimmäistä adventtia viettämään. Onneksi lähdin! Niin koskettava ja lämmin oli kirkossa tunnelma, ja sitä ei voi sanoin kuvailla, miltä tuntuu ja kuulostaa se, kun täpötäysi iso kirkko kajauttaa Hoosiannan yhdessä kirkkokuoron kanssa. Se lämmittää sydäntä ja vähän itkettääkin. Lisäksi Oulun uusi piispa oli mukana tänään, ja se teki tilaisuudesta entistäkin juhlavamman. Oli hieno kirkkokäynti.
Jälkeenpäin kävin siskoni kanssa perinteisesti kahvilassa, ja kuten monesti aiemminkin, minä otin teen kaveriksi joulutortun. Kuulostaa hassulta, kun koko vitriini oli täynnä kakkuja ja leivoksia, mutta joulutorttu nyt vaan jostain syystä maistuu juuri nyt niin hyvälle!


Satuimme myös kävelykadulle samalla kun siellä oli tiernapoikakilpailu, ja ehdimme nähdä yhden tiernatyttöjen esityksen. Niin taitavaa, moniäänistä laulantaa - myöhemmin kuulin, että nämä espoolaistytöt voittivat oman sarjansa. Onnea heille!


Siunattua ensimmäisen adventin iltaa sinulle. Tästä lähtee se joulunodotus, joka tuntuu sydämessä ja mielessä. Ensi viikolla on tiedossa neljän päivän loma, mikä tuo oman ihanan ripauksensa tähän joulunodotukseen.

1 kommentti:

  1. Kaksi vanhinta poikaa ovat olleet musiikkiluokan Tiernapoika-kiertueella esiintymässä, ja nuorimmaisen vuoro on ensi vuonna. Keräävät luokkaretkirahaa, ja paljon on keikkoja joulun alla.

    Hoosianna kajautettiin joulukonsertissa lauantai-iltana. Komealtahan se kuilostaa, ja itsekin pääsi sen laulamaan. ✨🎶

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!