torstai 12. joulukuuta 2013

Joulumänty ja kranssien tuunausta


Pientä puuhastelua on tässä taas harrastettu, sillä huomasin, etten ollut koskenut vielä ollenkaan ovikranssiin. Miten näin pääsi käymään? :-D No, vaihdoin sen vanhaan, kierrätyskeskuksesta ostettuun havukranssiin ja siirsin vanhat nauhat siihen. Lisäsin siihen huopa-piparkakun roikkumaan.Ovikranssista riisuin kaikki koristeet ja laitoin keittiön vitriinikaapin päälle semmoisenaan. Siihen se kivasti istuu ja jää odottelemaan jouluruusun hankintaa.
Sitten jännittäviä uutisia joulukuusirintamalta. Minä olen jo pari vuotta halunnut ostaa hyvännäköisen muovikuusen, mutta en ole löytänyt kuin ylikalliita Stockmannilta. Lopulta vastaani tuli Clas Ohlssonilla joulumänty! Sen jälkeen ei tarvinnut enää hakea mitään. Mänty on ihanan tuuhea ja söötti ja siltikin kuusen mallinen.
Paketti oli tosin hirvittävän iso, mieheni raahasi sitä aika ankarasti autolle saakka ja sieltä kotiin. Mutta oli varmasti onnellinen, kun hakemiseni (ja puhumiseni) joulukuusesta päättyi. Tämä mäntyjoulukuusi koristellaan tänä viikonloppuna... Ihanan tuuheat ovat oksat, mutta vaivalloiselta sen pystytys tuntuu, kun kaikki oksat ovat irtonaisia. Odotan silti enemmän kuin innolla!


4 kommenttia:

 1. Hei mullakin on tuommonen huopapipari! ;) ...jossain hyvässä tallessa...pitääkin etsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olikin sama piparkakku-ukkelin antaja. :-) Sitä on kyllä hyödynnetty vaikka kuinka monessa koristeessa vuosien varrella!

   Poista
 2. Kaunis kranssi ja miten kaunis tiiliseinä :) Joulumänty kuulostaa kivalle!

  VastaaPoista
 3. Tuo joulumänty ajaa varmasti saman asian kuin joulukuusi. Näyttää ihanan tuuhealta ja tuskin maltan odottaa miltä se näyttää koristeltuna;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!