perjantai 20. joulukuuta 2013

Tähtiä ja tuiketta kuistille


Kuistimme on nyt pukeutunut myös jouluun, sillä ripustelin sinne monenlaisia tähtiä. Tähti-jouluvalosarjan sinertävä sävy ei oikein sopinut muihin huoneisiin, mutta tänne - kuunvaloon - se kyllä passaa. Tällä viikolla nimittäin on ollut upeita kuutamoita, ja kuun valokin on sinistä kuten näiden tähtien. 

Keksinpä, että tarvitsemme paikan vielä valkoiselle joulukuusellemme, joka raukka joutui häädetyksi takaisin varastoon, kun se ei passannutkaan meidän makuuhuoneeseemme. Kuistillehan se sopi sittenkin, mutta jätin sen leveimmän alaosan laittamatta kokonaan. Siihen se sekä mahtui että sopi, kuunvalon loisteeseen. Ripustin tähtivalosarjan siihen.
Askartelimme lisäksi tytön kanssa pahvisia ja paperisia tähtiä, joista kaksi laitoin roikkumaan myös tänne. Ohjeen näihin löysimme täältä. Näillä saimme tänne kuistillekin jouluista tunnelmaa. Paikkansa löysi myös ylimmän kuvan iso puinen tähti, joka on monta vuotta vanha. Kuisti on vaan aina ihan täynnä kenkiä, urheilukasseja ja reppuja, että sinne laitetut koristeet useimmiten eivät tule ihan oikeuksiinsa...ehkä jouluna pidän sielläkin lujempaa komentoa! :-)Enää muutama yö jouluun! Kaikki alkaa meillä ainakin olla jo valmista. Siivousta enää jäljellä ja sen jälkeen voi laskeutua joulurauhaan. Lauantai-iltana aion avata luksus-suklaarasiani ja katsoa Michael Bublén jouluspesiaalin. Loma ja juhla häämöttää!


Tähden tähdistä kirkkaimman,
Mä toivoisin hohtavan taas joulun sanomaa.
Tähden tähdistä kirkkaimman,
Mä tahtoisin johtavan taas vuosisatain taa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!