perjantai 30. lokakuuta 2015

Stockmannin joulussa eläimiä ja kimallusta


Vuosittain pitää käydä hakemassa joulukoristeähky Stockmannilta. Useimmiten en edes osta mitään, koska yksittäisen koristeen ostaminen tuosta kimaltelevasta merestä ei oikein tunnu miltään. Pitäisi saada ne kaikki! On mukava hyllyjen välissä mietiskellä, mitä niistä saisi aikaiseksi. Että jos tekisin modernin mustavalkoisen joulun, mitä ostaisin...jos taas perinteisen, mitä sitten. Entä jos laittaisin turkoosin joulun...kaikille löytyy jotakin.

Tänä vuonna näkyi monta teemaa. Vähemmän oli muutamana viime vuonna näkynyttä hempeää vaaleanpunaista kakku- ja muffiniteemaa. Värikkäässä pöydässä päävärinä oli turkoosi ja lime. Uutena oli puuteema, mikä oli kyllä mukavan virkistävää. Tuon ylimmäisen peuran lasikuvun alla minä taidan käydä hakemassa itselleni. Muutoinkin eläimiä näkyi useissa koristeissa: peuroja, poroja, oravia, siilejä, jopa pingviinejä. Pöllökään ei selkeästi ole vielä menettänyt suosiotaan.

Olkaa hyvä, joulukoristekuvapläjäys tulossa!

Turkoosi-vihreä osasto:Musta-kultainen, mystinen osasto (oletko ikinä nähnyt hirveämpää joulukuusenkoristetta kuin tuo musta pääkallo?) sekä moderni mustavalkoinen osasto:

Valkoinen ja punainen osasto:

Hahmohylly:
Puu- ja eläinaiheiset koristeet (joista on ehkä pakko saada siili ja orava!)

Ihanuuksia lasipallojen sisällä:3 kommenttia:

 1. Ai että miten ihania koristeita! Monesti myös ihastelen stocmanin joulukoristeita, enkä välttämättä
  Mitään osta. Riittää, kun saa hypistellä ja ihastella. En ole vielä ehtinyt käymään Stockmanissa, mutta nuo eläin jutut on kivoja. Niitä varmaan haluan ostaa.

  VastaaPoista
 2. Jännä nähdä miten valikoima hieman vaihtelee paikoittain eri Stockmanneilla. Helsingin keskustassa ei esimerkiksi ollut noita limen värisiä riikinkukkopalloja ollenkaan, oli vain sinisenä. Limenvihreä ei muutenkaan siellä olltu näkyvä trendi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän perusteella Stockmannilla sitten jaetaan tietyt koristeet tiettyihin tavarataloihin? Olisi mukava tietää. Jostain syystä on sitten katsottu, että Pohjois-Suomessa halutaan limeä ja riikinkukkopalloja. :-)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!