lauantai 31. lokakuuta 2015

Pyhäinpäivän viettoa hyvin syöden


Meillä kävi tänään kivoja ruokavieraita ilahduttamassa pyhäpäiväämme. Hämmästyinpä kovasti, kun kesken päivällisen soi ovikello, ja oven takana oli kaksi poikaa pukeutuneena haamuiksi ja sanomassa "karkki vai kepponen". Mitä ihmettä? Joko tämä on myös kantautunut tänne meille? Olin niin hämmästynyt, että purskahdin nauruun. Meillä sattumalta oli karkkeja, joita heille annoin, mutta kieltämättä teki mieleni sanoa "kepponen". Mitähän olisi tapahtunut? Minulle on kyllä vaikea ottaa tätä tapaa vastaan...

Tänään pyhäinpäivänä me olemme viettäneet rauhaisaa aikaa kotosalla, mutta sen verran annoin periksi Halloween-teemalle, että tein näitä appelsiinikoristeita kattaukseen, joita näin Kaikki paketissa -blogista. Kiitos vinkistä, oli helppo tehdä ja kivannäköisiä tuli. Piirsin yhden kurpitsan myös liitutaululle.  

Vieraillemme teimme Pirkan ohjeella burgundinpataa, lisukkeeksi uunijuureksia ja perunamuusia. Sellaista pyhäinpäivään sopivaa tuhtia ruokaa! Jälkiruuaksi tein suklaakakun, joka näytti rehellisesti sanottuna lehmän läjältä ennen kuin fiksasin sitä tomusokerilla...ihan hyvää se kuitenkin oli. Lisäksi avasimme joulukauden ensimmäisen konvehtirasian.
Rauhaisaa pyhäinpäivää kaikille ja lohtua sydämiin kaikille, joilla on läheisiä taivaassa. <31 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!