keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Tytön valkoinen talvihuone


Tyttäremme huone sai vähän aikaa sitten aivan uuden ilmeen. Aiemmin turkoosi-valkoinen huone muuttui pikkutytön huoneesta ison tytön huoneeksi, jossa sisustusvärinä on miltei pelkästään valkoinen. Tapetti on valkoinen, ja siinä on rokokoo-kuviointi. Pohja on aavistuksen kiiltävä ja sen päällä on valkoista, kumimaista kuviota. Tapetti oli todella helppo asentaa, koska se oli paksua ja hieman venyvääkin. Laitoimme tapettia koko huoneeseen. 
Verhoiksi valitsimme keskelle hapsuverhon, ja sen sivuille valkoiset satiiniverhot Vielä on jonkin verran hankittavaa huoneeseen, esimerkiksi pörröinen valkoinen matto ja uusi runkopatjasänky. Lisäksi haluaisimme huoneeseen valkoisen nojatuolin ja rahin, jotta ystävät mahtuvat paremmin huoneeseen. Lampun löysin vitosella kirpputorilta, ja se sopii huoneeesen erinomaisesti.
Jotta saimme heti talvista ja jouluistakin tunnelmaa huoneeseen, ripustimme tytön kanssa verhoihin valosarjan ja ostin led-tuikkuja, jotta tyttö voi tunnelmoida huoneessa turvallisesti. Tänne tulee sopimaan hienosti meidän valkoinen joulukuusemme! Sen koristelua tyttö jo suunnittelee...Vanhan, rikki menneen valosarjan kaksi enkeliä pääsivät yöpöydälle. 

  


Pientä koristetta voi tännekin jouluksi vielä laittaa, lähinnä varmasti valkoisia valosarjoja ja joitakin valkoisia koristeita. Nyt passaa meidän 11-vuotiaan tyttären istua lattialla barbien kanssa ja nautiskella uudesta valkoisesta huoneestaan. :-) 

3 kommenttia:

  1. Kiitos kyllä tästä tuli niin mieleinen tytölle. Nallejahan olisi ollut jätesäkkikaupalla enemmänkin, mutta ne menivät "talvilomalle" pihavarastoon... :-D

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!