maanantai 19. marraskuuta 2018

Lisää viriteltyä vihreää


Työhuoneen vihreän tapetin kaveriksi suunnittelin ensin ostavani vihreät pallovalot. Sitten kuitenkin mietin, jos keksisin jotain, mitä ei tarvitsisi ostaa. Mieluiten aina virittelisin itse jotakin! Niinpä ideasta toteutukseen noin kolmetoista minuuttia, pitempäänhän en jaksa odottaa. Löysin vihreitä pieniä muffinivuokia ja 20-osaisen paristovalosarjan. Jokaisen muffinivuuan pohjaan tein pienen viillon veitsellä, laitoin valon läpi ja rytistin vuuan sitten valon päälle, jotta sain vihreän näkymään paremmin. Toimihan se! Sitten vain virittelemään valoja nurkkaan. Jostain syystä kuvat eivät toista vihreää niin kauniina kuin se on, vaan vähän turhan keltaisena.
Ainoa pulma tässä valosarjassa on se, että tuo paristomötikkä on patjojen välissä, joten sekä valon laittaminen päälle että pois on yhtä äherrystä...mutta hei, mitäpä ei jouluhullu valosarjojensa eteen tekisi! :-)

Pimeällä nämä on kyllä aika ihanat - ja niiiin vihreät! Joskus on sanottava, että värilliset valot ovat melkein nätimmät kuin kirkkaat, niin paljon ne tuovat tunnelmaa.


2 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina!