sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Kelmeästä tähdestä virkku vihreä


Ostin muutama vuosi sitten tähden alennusmyynnistä, ja alun alkaenkin se tuntui varsin kalsealta, koska sävy on kirkas valkoinen eikä lämmin valkoinen. Viime vuonna en edes muista, laitonko sitä esille laisinkaan.

Nyt ajattelin, että syteen tai saveen, kokeilen tähden maalaamista. Pieni metsänvihreä maalipurkki ja reilun euron siveltimet ja ei kun kokeilemaan. Ensin sivellin teki epätasaisen pinnan, joka näytti valossa rumalta. Sen jälkeen kokeilin meikkisientä ja vähän ohuempaa maalikerrosta, ja sitten alkoikin näyttää paremmalta. Pinnasta tuli edelleen aavistuksen epätasainen, mutta ei häiritsevä. Sehän näytti ihan smaragdilta!

 
 
 
Niinpä siirsin tämän vihreäksi muuttuneen tähden meidän vihreätapettiseen huoneeseen, johon se sopiikin hyvin. Kaveriksi hain varastoon asti päätyneet vihreät kävyt, joita toden totta tarvitsin vielä. Onneksi en heittänyt pois. :-)Harmittaa, että missasin Lidlin jouluvalotarjouksen kun en ollut ajoissa liikenteessä. Toisaalta en haluaisi ostaa uusia valoja, joten ensin taidan tehdä niin, että kurkkaan vielä vaatehuoneeseen, olisiko siellä sittenkin tarpeeksi valoja valmiina. Olen tänä syksynä oppinut entistä järkevämmäksi kuluttajaksi ja haluan esimerkiksi vaatteissa satsata laatuun enkä määrään. Niinpä mieluiten säästän ensin ja sitten ostan kunnollista. Sama on jouluvaloissakin!

Sain hyvän kampanisujen reseptin, joten niitä ensi viikolla!  

3 kommenttia:

  1. Ihana vihreä, ihan uusi ilme tähdellä! :) Ja suloiset vihreät kävyt.

    VastaaPoista
  2. Odotan kampanisureseptiä vesi kielellä!

    VastaaPoista
  3. Hieno muodonmuutos! Aina kannattaa entrata, niin voi saada vielä käyttökelpoista. 👍😊

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!