torstai 28. marraskuuta 2013

Itse tehdyt lautasliinarenkaat


Vimmaisesti olen haeskellut kivoja lautasliinarenkaita, jotka voisi laittaa joulupöytään. Kun en ole niitä löytänyt ja koska tämä todella pieni ja epäolennainen yksityisohta kattauksessa minua on vaivannut, päätin ne tehdä itse. Löysin helmikaupan, jossa oli muuttomyynti eli kaikki helmet ja askartelutavarat olivat puoleen hintaan. Sinne siis!

Olisin alun perin toivonut tähteä, lumihiutaletta tai sydäntä tähän koristeeksi, mutta koska sellaisia ei ollut, otin tällaiset kukat, jotka toimittavat ihan hyvin lumihiutaleen virkaa. Sopivatpa sitten vaikka pääsiäispöytäänkin...


Lisäksi ostin reilun rullallisen hopeanväristä rautalankaa, joka on jäykempää kuin se perinteinen siimamainen lanka. No eipä se sillä onnistunut ollenkaan. Jäykkä rautalanka ei taipunut mihin halusin. Seuraavaksi rautakauppaan, jossa on varmasti valmiita renkaita! Ja löytyi, mutteriosastolta. Kuvan isot mutterit eivät kuitenkaan toimineet ollenkaan. Olivat kukkien kanssa erivärisiä ja lisäksi pikaliima ei liimannut kukkaa ja rengasta toisiinsa.


Lopulta jouduin turvautumaan tavalliseen rautalankaan, ja kyllähän nämä nyt välttää...ei ihan niin kauniit kuin kuvittelin niistä tulevan, mutta ei se haittaa. Kukkahan siinä näkyy nätisti. (Ja mies kommentoi, että mitä on niin väliäkään kun nuo on siinä pöydässä n. 4 sekuntia). 

1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!