keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tavaratalon yltäkylläisyydessä


Stockmann on avannut perinteisen runsaan jouluosastonsa, ja sitä kävimme ihmettelemässä tytön kanssa yhdessä. Viime vuonna kaikki pöydät olivat täynnä puuterisia sävyjä: nudea, vanhaa roosaa, harmaata. Nyt olivat värit palanneet pöydille ja tarjolla oli paljon aniliinia, sähkönsinistä, kirkkaanvihreää ja punaista. Toki joukossa perinteisemmistä tykkääville vihreää ja punaista ja minulle valkoista. Yleensä en osta mitään, sillä tavaranpaljous tekee melkein koristepöhön, mutta nyt ostin valkoisen käpymäisen koristeen ja tyttö puolestaan halusi ostaa huoneeseensa ylimmäisessä kuvassa näkyvän turkoosin riikinkukon. Sille tehtiin pesä lameelangoista - tavallisista oljista ei noin korea lintu kuulemma voi mitenkään pesää rakentaa.

Tässä teillekin tämänvuotista, yltäkylläistä tarjontaa ja tyyliä.Tämmöinen soiva ja pyörivä joulukuusisoittokello olisi kyllä kiva.

4 kommenttia:

 1. Tämä ei tainnut olla Helsingin pääliikkeestä? Ilmeisesti valikoimat ovat hieman erilaisia, kun itse en muista nähneeni kaikkia noita kuvien koristeita. Ja hassua kyllä, itselleni on jäänyt viime vuoden valikoimisat mieleen juuri melkein yliampuva värikkyys, jopa neonvärit. Sanoinkin omassa postauksessani, että minusat tänä vuonna värimaailma oli hillitympi.

  Niin sitä paikalla on väliä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on Oulussa. :-) Jännä, miten sitten poikkeaa saman ketjun kauppa!

   Poista
 2. Heippa oikein ihana blogi sinulla :) ihanan värisiä nuo kaikki koristeet.
  ps. Mulla ois sulle haaste omassa blogissani : http://jouluksi.blogspot.fi/2013/11/haaste-d.html

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!