perjantai 15. marraskuuta 2013

Joko saa laskeutua...joululaulujen tunnelmaan?


Vielä en ole uskaltanut antaa itselleni lupaa nauttia joulumusiikista, mutta olen hieman tutustellut tuntemuksiini - mikä laulu juuri tänä vuonna sykähdyttää? Mikä laulu on juuri tänä vuonna se, jonka äärellä liikutun? Tietyt joululaulut tuntuvat rakkailta joinakin vuosina, ja toiset toisina vuosina. Tonttulauluista en välitä, mutta kaikki, joissa on kristillisen joulun sanoma, ne pääsevät sydämeen asti. <3

Ehkä minä otan tänä iltana vähän pipareita...ja kuumaa glögiä...ja kuuntelen joululauluja ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. 

Uusin innostukseni on Michael Bublé, jonka samettinen ääni sopii ihanasti joulun tunnelmaan. Laulut ovat leppoisia ja kepeitä, niistä tulee semmoinen tunne, että satelee hitaasti lunta. Viime vuonna televisiosta myös Michaelin joulukonsertti, jonka katsominen oli minusta hälyttävä keski-ikäisyyden merkki! Mutta se oli kiva konsertti. :-)


Sydämen sulattava on tietysti Lumiukko-piirretyn joululaulu Walking in the air. On vaikeaa pysyä itkemättä, kun tämä ohjelma katsotaan televisiosta joka jouluaatto. Tyttären kanssa pysyimme viimeksi aika pokerinaamalla! Tarina on vain niin liikuttava.Celine Dion tarjoilee myös varsin tyylikästä joulumusiikkia, ja hänen äänessään on jotakin taivaallista. En tiedä, kuka Ave Marian voisi enää yhtään kauniimmin enää laulaa.


5 kommenttia:

 1. Ihana postaus!
  Mulla tänä vuonna kolhataa Lady Antellebumin The First Noel :)

  VastaaPoista
 2. Michael Bublé on ihana, mutta Celine Dionista en pidä yhtään. Hyvä ääni hänellä toki on, mutta hän on niin itserakas. Sanoi kerran yhdessä haastattelussa: "Olen perinyt äidiltäni lahjakkuuteni ja kauneuteni." Totta, hän on kaunis ja lahjakas, mutta mutta...ällös ällös. Michael Bublén joulukonsertin haluaisin minäkin nähdä.

  VastaaPoista
 3. Supertähdet ovat varmaan kaikki enemmän tai vähemmän itseriittoisia. Minulle ei ole niin väliä kunhan saan kuunnella kaunista musiikkia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kutsusta, tulin vastavierailulle. Minun joululaulusuosikkini on Ave Maria tai Oi, jouluyö, esittäjillä ei niin väliä. En ole kovin uskonnollinen, mutta näistä pidän silti. Lumiukon yritän aina aattona katsoa, mutta lapsille se ei tunnu olevan yhtä tärkeä kun ovat katsoneet sitä "tuubista" monesti. Itse sai lapsena odottaa aina kokonaisen vuoden uusintaa. Muutama vuosi sitten sain kuulla sen ja Ave Marian livenä Tarja Turusen kirkkokonsertissa ja tykkäsin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!