sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Muffinsivuokiin viritelty valosarja


Näitä on ollut siellä sun täällä - valosarjoja, jotka on tehty pahvimukeihin tai muffinsivuokiin, mutta nyt vasta kokeilin sellaisen tekoa itse. Helppoa ja edullistahan se oli, ja näistä saa helposti tehtyä uudennäköisiä vain vaihtamalla kupposia. 

Ostin led-valosarjan, jossa oli 15 lediä sekä ruskea-valkoisia muffinivuokia. Viilsin pienen viillon niiden pohjaan terävällä veitsellä ja pujotin valon sen läpi. Ripustin tämän keittiöön, ja se on aika kivannäköinen. 
 


Tosin sitten pimeällä kun sitä uudestaan katselin, sen valo on aika kylmä verrattuna esimerkiksi kynttilänvaloon tai muihin talomme valosarjoihin, jotka ovat enemmän kellertäviä. Voi siis olla, että tämä saa olla tässä vain hetken ja siirrän sen sen jälkeen vaikkapa kuistille, joka on sen verran kaukana muista valolähteistä, ettei se haittaa silmää niin paljon. Tiedä sitten, muuttuisiko valokin lämpimämmäksi, jos ledit pujottaisi vaikkapa lämpimän keltaisen kupposen sisälle. 
 

5 kommenttia:

  1. Täällä on näköjään oltu samoissa hommissa :) samaa itse pähkäilin, että valo oli kylmempi mitä itselle haluan. Mutta hauskan helppoa piristystä :)

    VastaaPoista
  2. Sinulla olikin kivannäköiset valot! Punainen kuppi on hieman sentään lämpimämpi kuin tämä oli. Mutta olihan se kiva vähän värkätä. :-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Omana ideani tätä ei tosin voida pitää, koska olen nähnyt näitä muuallakin, mutta mukava ja helppo askarteluhomma tämä oli. :-)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!