sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Oven pielen syysvaatteet


Joskus haaveilen kuistista, jonka suojissa ulko-ovi olisi suojassa tuulelta ja sateelta. Tämä meidän ovenpielus kun on niin alttiina kaikelle tuulelle ja lumelle, ettei siihen hirveästi kannata mitään erityistä ostaa. Jonakin vuona satsaan sellaisiin teko-puksipuupalloihin, mutta toistaiseksi syksyisin päädyn aina laittamaan vähän kanervia. Tällä kertaa ostin myös hopealankaa sekä tuota marjaisampaa kasvia, jonka nimeä en muista.
Lisäksi hain varastosta tuolin päälle paksumman syysviltin ja väkräsin vanhasta kranssista syksyisemmän nauhoin ja metsästä löytämieni kasvien avulla. Oveenkin olisi mieli tehnyt jotakin isoa ja uutta kranssia, mutta järki voitti taasen ja päädyin tuunaamaan vanhan. Se olikin vielä sinisessä kesäasussa.
 


  

Koiramme viihtyy usein tuossa oven edessä, koska siitä näkee niin hyvin joka puolelle. Se voi rauhassa nuuskutella siinä syksyn tuulia.  Syyskuu on yksi kauneimmista kuukausista minunkin mielestäni, ellei jopa kaunein. Puissa ja pensaissa on upeita asävyjä, ja päivät ovat monesti aurinkoisia ja lämpimiä.4 kommenttia:

 1. Minä en ole vielä raskinut laittaa kesäkukkia pois, kun niin kauniisti kukkivat. Toki kastelua olen (unohtanut) harventanut :)

  VastaaPoista
 2. Mitä väriä teidän talonne on? Hieno:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, vastasin sinulle sähköpostilla! :-) Pahoittelen viivästystä, mutta näin keväällä vierailen täällä harvakseltaan.

   Poista
 3. Mitä väriä teidän talonne on? Hieno:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!