perjantai 25. syyskuuta 2015

Syyslyhty puutarhaan paperipussistaMuistan vuosia sitten nähneeni vinkin pihalyhdystä, joka oli tehty paperipussista. Koska en löytänyt ruskeita pienehköjä paperipusseja, käytin yhtä isoa paperista pussia, josta sain tehtyä lyhdyn, kun inspiraatio iski. Usea pieni pussi saattaisi olla kauniimpi, mutta ei voinut odottaa seuraavaan päivään. Enkä kyllä äkkiä keksi, mistä voi edes ostaa ruskeita paperipusseja. Jännästi tämäkin ruskealta näyttää.

Ensin pussiin leikattiin reikiä, minä tein salmiakkikuvioita kahdessa rivissä. Sitten pistin pohjalle vähän hiekkaa ja useita kiviä, jotta pussi pysyy paikoillaan. Sitten laitoin kaksi pientä kynttilää, koska pussi oli niin iso. Pieneen pussiin riittäisi yksi kynttilä per pussi.  
Sitten vain ulos! Tästä tuli oikein kivannäköinen, mutta tarkkana saa olla, ettei laita paperista lyhtyä kovin lähelle taloa eikä tuulen armoille. Ehkä kokeilen vielä muitakin värejä ja erikokoisia pusseja. Ainakin tämä on edullinen, kun on ilmainen. :-) Tunnelmallista viikonloppua juuri sinulle. 

1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!