tiistai 1. syyskuuta 2015

Syksyn pimenevät illat


Hei ystävät, täältä minä taas itseni löysin. Nyt on jo syyskuu, joten virallisesti saan laittaa joulublogiin ensimmäisen kirjoituksen. No, kukapa estää kirjoittamasta jouluasioista myös kesällä, mutta itse en ajattele joulua vielä kesäaikaan. Enkä oikeastaan vieläkään. Sen sijaan ajattelen syksyn pimeitä iltoja, kynttilänvaloa ja tunnelmointia. Takkaan on mukava sytyttää tuli, kun ulkona ropisee. Eli ei vielä ihan jouluisia ajatuksia eikä jouluun liittyviä tekstejä täällä joulublogissakaan. Mutta minä päätin, että joulublogi voi olla myös syystunnelmointi-blogi, niin että tässä sitä sitten joka vuosi aikaistutaan.

Minulla on yleensä jo loppukesästä lähtien olohuoneessa valosarja, mikä on pimeinä iltoina ihana. Kynttilöitäkin polttelen joka ilta, jostain syystä tähän aikaan vuodesta on ne näyttävät tosi kauniilta - illat ovat vielä lempeitä, eikä syksy ole vielä oikeasti alkanut.    Hyvää syksyä lukijoille, tervetuloa matkalle kohti tämänvuotista joulua. Tunnelmoidaan!

5 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmakuvia! Lämpimät valot tuovat pehmeää tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 2. Valosarjat tuovat kyllä ihanasti valoa syksyn pimeään. Tuikut ja kynttilät myös. Ihanaa iltaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa syystunnelmointia! Valot ovat niin kauniita, kun luovat pehmeyttä pimeään. Täytyy itsekin kaivaa jo kynttilät kaapista, mökillä niitä jo onkin polteltu. Ihanaa syystunnelmointia <3

  VastaaPoista
 4. Voi mikä tunnelma kuvissa :) mukavaa, että saa alkaa valoja ja kynttilöitä kaivamaan esiin :)

  VastaaPoista
 5. Joulun aika on niin <3 :) Voisihan sitä kohta itsekin etsiä näkösälle kaikki valosarjat. Niitähän riittää, minun jouluvaloilla oli yhtenä vuonna saatu koristeltua koko meidän monitoimitalon aula Valoa! tapahtumaan ;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!