perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulupuu pihassa ja sydämessä


Kaiken joulutouhun keskellä on ollut koko ajan olo, että sitä Oikeaa Joulumieltä ei ole ollut. Ei ole läikähtänyt se tuttu tunne, mikä tuntuu sydämessä asti.

Mutta annas olla, kun näin Facebookissa ilmoituksen Joulupuu-keräyksestä. Kävin lähemmin katselemassa Joulupuu Oulu -Facebook-ryhmää, josta näin keräyspisteet. Yksi helpoimmin saavutettavista oli Zizzi-vaatekaupan keräyspiste Ideaparkissa, joten ajelin sinne saman tien kun työt tänään loppuivat. Joulupuusta pystyi ottamaan mieleisen lahjansaajan ja lahjoittamaan sitten paketin juuri hänelle. Lahjan oli voinut toki ostaa jo etukäteenkin, mutta minä hain ensin kaksi saajaa ja sitten hankin heille lahjat. Koska teini-ikäisille ostetaan kuulemma vähiten lahjoja, hankin lahjat kahdelle teini-ikäiselle tytölle. Kätevämmäksi ei enää auttaminen muutu! Ja siinä muiden asiakkaiden ja ystävällisten myyjien kesken rupatellessamme se löytyi - joulumieli niin kirkkaana, että meinasi kuristaa kurkkua. 
Mikäli sinäkin haluat osallistua, saat lisätietoja Joulupuu-keräyksen nettisivuilta.  

Kotiin tultuani virittelin valot pihakuuseemme, joka on jo komea ja korkea. Nyt halusin kuuseen valosarjan kynttilöiden sijaan, koska ne usein sojottelevat sinne, tänne, joten nauha tuntui juuri nyt mukavammalta. Lumoava on kuusi. <3 

Hyvää viikonloppua juuri sinulle!

1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!