perjantai 1. joulukuuta 2017

Vessan valkoista joulua


*yhteistyössä Amanda B

Hei jouluystävät, tänään on joulukuu! <3 Mikäs sitä paremmin juhlistaisi kuin postaus vessasta. :-D

Meillä tehtiin tänä syksynä remonttia myös meidän pienessä vessassamme, jossa oli ikävän kellastunut paneelikatto, rispaantunut pöytäpinta ja hieman kupruilevat, ruskeat kaapinovet. Lattialle ja kivan kirjavalle tapetille emme tehneet mitään, sen sijaan vaihdoimme pöytäpinnan, maalasimme tummat kaakelit ja seinät valkoisiksi, ostimme uudet toimivat lamput rikkoontuneiden tilalle ja maalasimme kaapinovet valkoisiksi. Lisäksi vaihdoin niihin mustat vetimet. Tämä oli työläs, mutta kiitollinen remontti, koska nyt saimme todella paljon valoa arkiaamuihin! 

 
Vessassa ei perinteisesti juhlia vietellä, mutta olen aina halunnut silti vessaankin jotakin joulua laittaa. Hyllyn päälle asettelin Amanda B:n pallovalosarjan, joka sopii paristokäyttöisenä mainiosti vessaan. Joulusaippua on aina ollut hakusalla eikä koskaan meinaa löytyä hyvää ja tarpeeksi mietoa. Niinpä tuunasin vanhan Lidlistä ostetun käsisaippuan jouluiseksi mustalla liitutaulutarralla ja nauhoilla. Tämän voi pujottaa sitten aina uuden saippuapullon ympärille. Miksen ajatellut tätä aiemmin? 


Tähän vessaan sopii nyt parhaiten joko vitivalkoinen tai musta pyyhe, ja melkein tuo musta on paras kun tuo kontrastia vaaleuteen.

Ehkäpä vielä maalaan valkoisella lasitussilla palloja peiliin. :-)  
 

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis vessa! Aina ei tarvitse uutta vaan vanhaa fiksaamalla saa uuden ilmeen. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö vaan, ei aina tarvitse ostaa kokonaan uusia kalusteita tai kaakeleita. Maalaamalla tekee ihmeitä!

   Poista
 2. Kaunis ja valoisa on! (: Minusta tuo tapetti on ihana, ja sekin pääsee vaaleuden keskellä oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee, aiemmin ruskeiden kaapinovien ja tumman kaakelin kanssa se hieman riiteli, nyt se sopii tuonne kuin nakutettu. :-)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!