lauantai 1. joulukuuta 2018

Olohuoneen joulua koiratohveleissa


No nyt! Nyt on punaista. :-) Ystävältäni ostamani punaiset samettiverhot olivat ihan täydelliset, ja lisäksi hankin Jotexilta muutaman punaisen tyynynpäällisen. Kylläpä nyt kelpaa, kun on punaista ja valkoista olohuoneessa - ja näyttää tulevan valkoista myös ulos, nimittäin lunta leijailee lopultakin, ihanaa!





 

 
Tänään vierailin naisten joulumessuilla ja aika petollinen oli paikka, nimittäin sain tuhlattua kymmenessä minuutissa 60 euroa ja loputkin rahat menivät, kun löysin kaikkea ihanaa. Miehelleni ostin villasukat, koska edellisissä oli isoja reikiä, enkä minä osaa kutoa villasukkia. Sitten ostin muutaman pienen joululahjan, oululaista suklaata sekä pieniltä suloisilta tytöiltä huovutetun ketun.  Se pääsi jouluhiiren viereen keittiön hyllylle seurailemaan joulutouhuja. Näitä metsäneläimiä voisi kerätä enemmänkin!


Itselleni tein todellisen löydön, kun löysin tällaiset korvalliset koiratohvelit! Ihanan paksut ja lämpimät - ja meillähän on melkein tällainen koirakin. :-)


Tänään lähden illalla joulukonserttiin Raaheen entisten työkavereideni kanssa. Mukava ilta siis tiedossa, vaikka lumen tuprutus toki on harmillista ajamisen kannalta.

Hyvää ensimmäistä joulukuun päivää! 

7 kommenttia:

  1. Ihanat tossut! 🐕
    Itsekin lähden kohta joulukonserttiin. Vähän harvinaisempia joululauluja tiedossa, niin odotan innolla. Mukavaa joulukuun alkua! ✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukonsertit tuovat kyllä aina niin lämpimän joulumielen. :-)

      Poista
  2. Hauskat tossut ja tunnelmallisen näköistä! :) Joulukuun iloa! <3 Miullakin aukesi blogin joulukalenterissa ensimmäinen luukku. ;)

    VastaaPoista
  3. Kivannäköisen joulun olet laittanut. Kyllä punainen vaan on niin joulua♥
    Ihanaa adventti-iltaa.

    VastaaPoista
  4. Onpa ihana joulutunnelma ja kivat tossut :)! Rauhaisaa ensimmäistä adventtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä ovatkin olleet jalassa siitä asti kun ostin. Ja samoin hyvää adventtia. <3

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!