sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Epäonnistuneita virityksiä osa I

Voi porot ja poronpojat, totesin itsekin impulsiivisesta luonteestani kun pilasin sisustuskaupan ison poron. Olin ostanut sen aikoja sitten ja se oli punainen. Nyt keksin, että koska viime vuonna sain joululahjaksi valkoiseksi spreijatun olkipukin, teen tästäkin porosta valkoisen. Niinpä poro pihalle ja spraypullo käteen. Poro vaan ei muutu valkoiseksi. Se on laikukas ja vaaleanpunainen, vaikka olen lisännyt maalia jo kolmesti. En tiedä auttaisiko sitten siveltimellä siveltävä valkoinen maali, mutta pahasti näyttää siltä, että Pekka-poromme aika on mennyttä. Mieheni varoitti aikaisemmin, että se ei taida onnistua, mutta siinä vaiheessa olin jo ulkona spraypullo kädessäni. Olisihan tämän johonkin huoneeseen voinut laittaa seisomaan, harmittelen nyt... Tässä toivottomat ennen ja jälkeen -kuvat.


Toinen ruma viritys on tämä valopyramidi, johon lopulta päädyin kietomaan osittain palaneet Jotexin havuköynnösvalot. Pimeällä tämä nyt vielä menettelee, mutta onhan tämä karmeannäköinen valossa! :-D

3 kommenttia:

 1. Maalasin taannoin yhden kirsikan värisen kukkatason valkoiseksi sraymaalilla, eikä onnistunu. Tuhlasin 1.5 pulloa maalia ja silti väri ei ollut (eikä ole vieläkään) valkoinen. Mieheni antoikin jälkikäteen neuvon että ensin kerros-pari pohjamaalia!!Auttaiskohan sulla pohjamaalata ensin ja sitten taas kokeilla paremmalla onnella valkoista sprayta :)

  VastaaPoista
 2. Valkoinen akryylimaali toimii. Sain viime vuonna olkipukitkin valkoisiksi sillä.Purkki maksaa tiimarissa n. 5€ tai alle.
  Sen pitäisi peittää. Sitä voi ohentaa tilkalla vettä jotta on helpompi levittää.

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia vinkeistä! Pitääpä hakea Tiimarista. Jos saisin poron valkoiseksi. :-)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!