lauantai 3. marraskuuta 2012

Mitä Ikeassa on tarjolla?

Siskoni on lähdössä Ikeaan, joten riemuissani ryhdyin sinne listaa tekemään. Suurin osa tämänvuotisista Ikean joulukoristeista ja -tekstiileistä on punaista, raitaa ja ruutua. Niiden yli sitten hyppelen, koska juuri nyt ei ole punaisen tarve. Muutaman joulutähdenkin ostan muualta kuin Ikeasta. Tässä kuitenkin listaus niistä asioista, jotka kiinostaisivat Ikean tämänvuotisesta joulusta. Ikean joulussa on selkeästi joka vuosi olemassa perinteinen punaruutu-raita-mallisto, ja sen lisäksi sitten joitakin muita kuoseja ja tyylejä.

Tämä omena-jouluvalosarja on valkoisena aivan ihana. Niitä voisi ripustella sinne sun tänne, mutta ehkäpä tyydyn yhteen ja laitan sen yläkertaan.
Nämä piparikuosit miellyttävät, joten kotiin lähtee todennäköisesti sekä essu, kintas että purkkisarja.
 


Tyynyistä en löytänyt yhtään kirkkaanvihreää, mutta koska valkoisia tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa, ajattelin hankkia tämän tyynyn. Sitä paitsi tämä on pitkäikäisempi kuin kirkkaanvihreä - sellaisen voin ommella itse tätä joulua varten. Eipä paljon tämän kummempaa Ikeasta sitten tarvitse tuliaisiksi tuodakaan, ellei nyt sitten tätä SKÄNKA-kattilaa, jolla joulupuuro valmistuisi pohjaan palamatta. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!