keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jouluvalot is back

Voi ihanaa, lukijani osasi vinkata minulle ostopaikan aiemmassa postauksessa mainitsemiini Loiste-jouluvaloihin. Tuontitukku todellakin myy Airamin Loistetta ja palvelu oli erittäin nopeaa! Tilasin viisi paketillista (no okei, ei se riittänytkään vaan tilasin lisää) varalamppuja, sillä vanhassa sarjassa lähes puolet valoista on palanut. Loisteessa ei viereiset syty, vaikka yhden lampun vaihtaakin, joten varalamppuja menee. Perinteisen pensaan valojen lisäksi tilasin Loistetta vielä yhden neljänkymmenen valon sarjan, jonka laitoin ovenpieleen aiemmin ostamaani Bauhausin sypressiin. "Vuoristopolkua kivistä, kaitaa, kukkaista tietä ja laaksojen laitaa Joosef ja Maaria kulkee. Pitkä on matka, jo uupumus voittaa, sypressin lehvissä tuuliu kun soittaa..." Tätä kaunista joululaulun säkeistöä hyräilin kun jäisin sormin värkkäsin puukon kanssa varalamppuja valosarjaan.


Iloisesti ne vanhat lamput sieltä singahtavat irti kun tarpeeksi puukkoa näyttää. Nyt minulla siis on ekologinen, kauniin kellansävyinen Loiste-sarja pihalla kuin juuri olisin sen uutena ostanut! Kuvista ei näillä leveysasteilla kummoisia tule, kun pimeys valtaa joka sopen pihassa. Mutta jouluvalot lämmittävät mieltä ja ovelle tulijaa.


Lisäksi tänään ostin valmiiksi joulukalenterin. Itselleni siis. Lapset saavat omat myöhemmin. Vanhanaikainen ja kimalletta sekä jouluaattona kaksoisluukut, niillä toiveilla varustettuna kävin kirjakaupassa ja mieleisen löysin. Toiveissa on, että viimeisestä kaksoisluukusta sitten löytää seimen kuvan - mikä pettymys jos siellä onkin sitten jotain muuta!


2 kommenttia:

  1. Voi, pitäisiköhän sitä itsekin hankkia vielä joulukalenteri.. :) On ne niin kivoja! Mekin laitettiin eilen jouluvaloja ulos paikoilleen, kyllä tuli ihanan tunnelmallista!

    VastaaPoista
  2. Odotan niin innoissani huomista, sillä silloin aion hakea jouluvalot varastosta ja viritellä osan sisälle. Toivottavasti kaikki toimii : )
    Pihalla nuo koristevalot on sitten upeita...

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!