torstai 22. marraskuuta 2012

Tavaratalon joulu

Joka vuosi on piipahdettava Stockmannin jouluosastolla katsomassa millainen runsaudenpula siellä vallitsee. Tämä vuosi ei tehnyt poikkeusta: koristeosasto oli runsas kuin leivospöytä. Trendejä sieltä oli helppo havaita: pastelliset, murretut nudesävyt ovat tulossa jouluun. Siinä missä pari vuotta sitten jouluksi oli tarjolla räikeää pinkkiä ja lilaa, kirkasta sinistä ja vihreää ja keltaistakin, ovat värit nyt käyneet pesussa. Paljon on hailakkaa vanhaa roosaa ja persikkaisia sävyjä. Koristeet olivat ylellisiä, kimaltelevia ja höyhenisiä suorastaan.

Samasta tavaratalosta löysin kuitenkin muutaman muunkin kiinnostavan jouluosaston. Muovikuusia oli myytävänä useanlaisia, valkoisia ja tuuheita vihreitä. Ihan oli kuin metsässä olisi ollut!
Nämä pallovalot sen sijaan ovat kivoja jouluna, mutta myös muulloin. Väritkin antavat myöten koko vuodenkierron. Värit voi valita oman kotinsa mukaan. Nättejä ovat.


Pentikin osasto ei innovatiivisuudellaan vienyt jalkoja alta, siellä oli luotettu perinteiseen punaiseen. Jos tänä vuonna tykkäisin punaisesta, niin olisin voinut enemmänkin innostua, mutta ei tämä hirveästi säväyttänyt. Paksut punaiset pöytäkynttilät nyt eivät vain ole tämänhetkinen juttu minulle.


Joulukoristeähkyhän siellä Stockmannilla melkein tuli, ja loppujen lopuksi en ostanut yhtään ainoaa tavaraa. Oli kuin olisi ollut valmiiksi maha täynnä. Mutta ihastelu oli mukavaa!

2 kommenttia:

  1. Voi että munki pitäis päästä hipelöimään ja ihastelemaan joulukoristeita kauppoihin! Mulla on menny nyt niin työjutuissa tää aika, etten oo perinteisiin hommiini kerenny :D Kamalaa!

    VastaaPoista
  2. Täällä sama ongelma kuin Mimuralla. Siksi onkin ihanaa kun joulublogeihin ilmestyy päivityksiä joulukaupoista ja kauppojen jouluista. Kiitos! :)
    ps. Tuonne on kyllä päästävä! Pian!! Eilen töiden jälkeen poikkesin pikaiseen Ikeaan ja sieltä oli jo myyty loppuun ne paketointitarvikkeet mitä olisin halunnut (vaikkei lahjojakaan ole vielä tullut hankituksi). Joka joulu sama juttu, aina olen myöhässä, vaikka kuvittelen olevani ajoissa!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!