perjantai 18. joulukuuta 2015

Erittäin sekalaisia värkkäyksiä ja joulublogisti itse


Pieniä jouluviimeistelyjä olen tehnyt kotosalla...siellä sun täällä...tuntuu jo niin jouluisalta! Keittiön liitutauluun piirsin jouluisen tekstin. Samaan paikkaan sain valot ripustamalla siihen paristokäyttöisen tähti-valosarjan, jonka ostin viime vuonna Indiskasta.Mummin enkelikello kilkattaa harva se ilta....se tuo ihanaa joulun herkkää tunnelmaa. 


Anoppi teki viime vuonna eteiseen kivan asetelman lyhtyyn, jossa oli väriä vaihtava led-joulukuusi sisällä. Se oli jotenkin niin lumoava, joten yritin tehdä vähän samanlaista. Ostin Clas Ohlsonilta väriä vaihtavan led-lumiukon (kyllä, alkaa mennä jo mauttomaksi mutta jostain syystä kaikki mauton on ruvennutkin yllättäen viehättämään), ja sen kaveriksi laitoin pieniä kiviä sekä tuijan pikkuoksia pieneen kupposeen. Ai kun tykkään!


Tällaisen kakun tein tällä viikolla töihin, jossa työsuhteeni vakinaistettiin. Siinäkin mielessä tulee mainio ja rento joulu, kun ei tarvitse jännittää työasioita.  


Laitoin pari muovista havuköynnöstä portinpieliin toivottamaan kotiintulijoita tervetulleeksi. :-)


Tässä lopuksi laitan vielä kuvan tänne myös itsestäni, vaikka aiemmin en ollut halunnutkaan sitä tehdä. Olisipa kiva, kun te muutkin joulublogistit laittaisitte oman kuvanne joulublogiinne! <3 Terveisiä vaan meidän joulutouhuista ja hyvää viikonloppua! :-)

Hei mikä saa sut joulumielelle,
ei tarvi paljoakaan.
Vain vähän ystäviä sun vierelle,
kynttilät yöhön loistamaan.  

2 kommenttia:

 1. Onpa upea kakku! Ja kiva tuo lyhdyssä oleva asetelma.
  Vanhempieni luona on vieläkin tuo enkelikello. Siitä tulee niin lapsuuden joulu mieleen.
  Hyvää perjantai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä enkelikello on se aito joulukoriste. Sen kilkatus on rauhoittava. Hyvää perjantaita sinullekin, Sari!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!